-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5004823

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Wiek 36 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 5472
Czy na ions są kody i czy kody są podrabiane?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51973 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Ionsa niebpodrabiaja z tego co wiem
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 577 Napisanych postów 1512 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 53769
Yates9

Nie kojarzę podróbek a czy kody są to nawet nie wiem bo zawsze wszystko działało to nie sprawdzałem nawet.
...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6740 Napisanych postów 16837 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 400023
ja tez nigdy nie sprawdzalem, ze stara alfa byly jaja, jak sie wpisywalo z - czy tam bez minusa pomiedzy cyframi i raz wchodzil z raz bez a bylo tez tak, ze raz wprowadzony kod, nie dalo sie sprawdzic ponownie, i kazdy sapal, ze ma fejka, bo kod nie wchodza

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 271 Wiek 34 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 3946
HCG imperial czy novapharm?
...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22096 Napisanych postów 31937 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 886052
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 52 Wiek 36 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 7379
Yates9
. IONS nie ma kodów , ale śmiało możesz napisać do producenta e-mail to odpiszą ( napisz tylko po Angielsku , bo jak po Polsku to będą świrować pawiana ,że nie znają języka ).
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 14 Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 369
Dzieki panowie za odpowiedzi ! pozdro
...
Napisał(a)
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9183 Napisanych postów 83502 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 705982
Ekto30L
HCG imperial czy novapharm?

Imperial
1

TRENINGI KATOWICE

Kompleksowe prowadzenie online
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 70 Napisanych postów 530 Wiek 36 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 66449
Testowal ktoś acet z wellony ? Wbiłem ostatnio 100 propa z 50 tego acetu, myślałem że się uduszę dosłownie:/ Potem jeszcze jakieś pół godziny dochodziłem do siebie ,nogi z waty .Pierwszy raz coś takiego..
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły