Lordwaiswlasnie bede ruszal z masterami DNA tylko trena skoncze, kolezka leci dlugiego i chwali
Tren A cze E leciałeś ??? Bo właśnie się przymierzam do krótkiego...z opinii znajomych podobno zayebisty...
Ilość wyświetleń tematu: 3258995
Lordwaiswlasnie bede ruszal z masterami DNA tylko trena skoncze, kolezka leci dlugiego i chwali
Remek2012Panowie
Master e mnie interesuje
Czy DNA warte ?
Czy może macie sprawdzone
Dzięki
pawel82Lordwaiswlasnie bede ruszal z masterami DNA tylko trena skoncze, kolezka leci dlugiego i chwali
Tren A cze E leciałeś ??? Bo właśnie się przymierzam do krótkiego...z opinii znajomych podobno zayebisty...
robertjudiPanowie jakiej firmy dobra oxa żeby faktycznie była tam oxa a nie meth+wino...
pawel82Lordwaiswlasnie bede ruszal z masterami DNA tylko trena skoncze, kolezka leci dlugiego i chwali
Lordwaisu mnie nic nie ubija, leci teraz bold/cyp BM i tren ace kenwo lotka e3d i takie mialem wyniki w lutym, wczesniej lecial bold i test moderiona i bylo podobnie tylko test troche nizej byl 40 pare, prolka mi wzrosla po dolozeniu trena bo wczesniej w dole normy byla
![]()
Remek2012Panowie
Master e mnie interesuje
Czy DNA warte ?
Czy może macie sprawdzone
Dzięki
robertjudilasican1robertjudiPanowie jakiej firmy dobra oxa żeby faktycznie była tam oxa a nie meth+wino...
Andro możesz podjadać![]()
Było to badane?
Lordwaispawel82Lordwaiswlasnie bede ruszal z masterami DNA tylko trena skoncze, kolezka leci dlugiego i chwali
tren acet
Lordwais
z DNA tylko dhb przybilem na testa ale odstawilem, kumpel leci dhb test i master dlugi wlasnie, tutaj info wrzucalem z fotkami jego mastera, ja koncze trena i bede wbijal miks mastera krotki/dlugi DNA i caly czas bold/cyp BM bedzie lecial
https://www.sfd.pl/Dihydroboldenone_a_boldenon_ktos_cos_-t1186559-s7.html
Nasz sklep
Mega promocja