CZAS NA SPALANIE, ZGARNIJ -40% Z KODEM: BURN40
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5110767

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106685 Napisanych postów 378966 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1713293
yoemaster
Witam panowie wraz z znajomym jesteśmy na małym trt ok 70mg e4d , cały czas używaliśmy Dose Generics cypionat lub enant + masteron e 20 mg do każdej iniekcji - bardzo dużo teraz osób zachwala -Spectrum ,Venom, Panax itd .Czy warto przepłacać za UG i czy faktycznie DOSE JEST takie złe - dodam ze nigdy nie było problemów z stanem zapalnym ani bólem przy iniekcjach -Zmieniać lab np na w/w powyżej ? (Dodam ze kiedyś używałem androchem i Dose różycy nie widziałem) Dziękuje za pomoc

bijesz wszystko jest ok a ty się pytasz czy dose jest złe? spectrum venom panax nawet nie było w planach jak dose już było na rynku
tani i dobry lab
3

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 242 Napisanych postów 800 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 13145
Nuda i szuka do doopy nie wiadomo czego.
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3187 Napisanych postów 25177 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 416424
Gdyby było "takie zle" to już by go na rynku dawno nie było a to jeden z labow dłużej dostepnych w Pl, poza tym jak bijesz i jesteś zadowolony to w czym problem ? Ktoś głupot Ci nagadał?
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 114 Napisanych postów 5085 Wiek 33 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 96818
W_ojtek23
Shree Venkatesh Indie Ovigil 5000 hcg, testował ktoś? Sziedzi tam HCG ?

Odebrałem dziś na próbę, dam znać czy coś ,, czuć ''. W temacie Real/fake dałem foty. Jak na apteka Indie to wykonanie bardzo profesjonalnie, ciekawe jak zawartość
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 349 Napisanych postów 446 Wiek 33 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 12008
W_ojtek23
W_ojtek23
Shree Venkatesh Indie Ovigil 5000 hcg, testował ktoś? Sziedzi tam HCG ?

Odebrałem dziś na próbę, dam znać czy coś ,, czuć ''. W temacie Real/fake dałem foty. Jak na apteka Indie to wykonanie bardzo profesjonalnie, ciekawe jak zawartość
Daj znać bo sam jestem ciekaw. Kiedyś dobre hcg sporo sie wbiło, zawsze libido szło do góry.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 138 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1715
Badania
Mówią że actiza , Androchem zaniżone ... Co sądzicie o tych badaniach?

Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2023-01-26 04:15:38
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2250 Napisanych postów 9140 Wiek 37 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 473960
Chłopie to jest stare badanie
Tej wersji 10 000iu już nie ma
To był czas gdzie we wszystkich prawie hcg underowych wyszły kwiatki z z zaniżonymi stężeniami
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2604 Napisanych postów 13588 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 469238
yoemaster
Witam panowie wraz z znajomym jesteśmy na małym trt ok 70mg e4d , cały czas używaliśmy Dose Generics cypionat lub enant + masteron e 20 mg do każdej iniekcji - bardzo dużo teraz osób zachwala -Spectrum ,Venom, Panax itd .Czy warto przepłacać za UG i czy faktycznie DOSE JEST takie złe - dodam ze nigdy nie było problemów z stanem zapalnym ani bólem przy iniekcjach -Zmieniać lab np na w/w powyżej ? (Dodam ze kiedyś używałem androchem i Dose różycy nie widziałem) Dziękuje za pomoc

jak coś działa to po co kombinować?

poza tym.. od tego są badania, jeśli wynik by Cie nie satysfakcjonował mógłbyś kombinować z labem, a skoro jest ok to... po cholere?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 96 Napisanych postów 1000 Wiek 40 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 63698
wincol
Gdyby było "takie zle" to już by go na rynku dawno nie było a to jeden z labow dłużej dostepnych w Pl, poza tym jak bijesz i jesteś zadowolony to w czym problem ? Ktoś głupot Ci nagadał?

Nie znasz takich przypadków, że ktoś bije dany lab, z którego jest zadowolony. Przychodzi na siłownię i zostaje wyśmiany, że to zaniżone i w środku jest co innego. Następnie ci sami znawcy wciskają mu co innego. Już nie mówie o grupach na fb, gdzie okazuje się, że biłeś wodę po parówkach i dziwne, że masz progres.
Robi się ludziom mętlik w głowie i sprzedaje swój towar.
2
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 39 Napisanych postów 69 Wiek 2 lata Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 2976
Stoli94
Badania na
Mówią że actiza , Androchem zaniżone ... Co sądzicie o tych badaniach?

Mnie najbardziej zastanawia czemu każdy lab nie robi przed produkcją badań próbki, potem wielce jak źle coś wyjdzie to zakłamane badania a swoich nie pokażą , ale cóż to nie apteka każdy się mylić może :)

Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2023-01-26 04:16:20
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

fru
Polecane artykuły