CZAS NA SPALANIE, ZGARNIJ -40% Z KODEM: BURN40
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5116348

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 23 Napisanych postów 230 Wiek 42 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 11901
jak na czas dzisiejszy monster lab bije ktoś ten lab
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 4810 Napisanych postów 5724 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 53322
Biją i sobie chwalą.
...
Napisał(a)
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3635 Napisanych postów 36647 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 261380
podsiad
W jakiej Primie, siedzi raczej prima? Mam dostęp w tej chwili do Mediny, Panaxa, TMF. Tak czy siak będę pewnie wysyłał na badania.

Vertex masz pewna primke
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1113 Napisanych postów 19836 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 162922
lucek222
jak na czas dzisiejszy monster lab bije ktoś ten lab

Test enan i primka ok

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2214 Napisanych postów 618 Wiek 34 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 15041
Ziki skąd pewność primy?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 192 Napisanych postów 789 Wiek 30 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 9521
Krgg
Ziki skąd pewność primy?

W sumie dobre pytanie przy tak słabym SAA i tym że nie każdy ma ruszone estro po primo a towar drogi łoj drogi ...
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 76 Napisanych postów 249 Wiek 40 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 28878
Ja od siebie mogę polecić prime : nexium, Vertex, androchem, te w ostatnim czasie leciały i odczucie po każdej podobne jak nie te same.

Szybsze pocenie się, lepsza plastyka mięśnia, mniejszy wzrost estro. Dawka skromna bo 300mg week.
2

co jest k***a raz dwa trzy ...

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 1943 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 44239
Olsegene testosteron ktoś brał ? Jakie opinie
1

SŁABI PSYCHICZNIE MUSZĄ ODPAŚĆ

Doping

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 32 Wiek 21 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 804
Blacha.
Olsegene testosteron ktoś brał ? Jakie opinie

Mam jedną flaszke enana i jedną npp. Aktualnie bije npp, I raczej siedzi co ma siedzieć bo zmieniłem z labu melia żeby dokonczyc ta flaszke. W odczuciach różnicy nie czuję. Więc test też powinien być spoko. Na badania wysyłać nie będę bo skoncze tylko to co mam i zostane przy przez siebie sprawdzonych labach. Badałem ich hgh to siedziało co miało siedzieć więc raczej o teścia bym się nie martwił.

Zmieniony przez - miszekopryszek w dniu 9/27/2023 1:57:46 PM
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 60 Napisanych postów 128 Wiek 28 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 1619
Krgg
Ziki skąd pewność primy?

Latały badania już chyba wszystkich środków Monstera i wszystko siedziało, łącznie w primą. Na plus Monstera też jest to, że teraz co trzeci dill ma w ofercie ten lab :P

Zmieniony przez - Blazkobb w dniu 2023-09-27 15:05:02
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Najlepsze
Polecane artykuły