SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3731923

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 204 Wiek 41 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 10895
jak na czas dzisiejszy monster lab bije ktoś ten lab
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2317 Napisanych postów 4850 Wiek 42 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 44223
Biją i sobie chwalą.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3581 Napisanych postów 36484 Wiek 41 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 260621
podsiad
W jakiej Primie, siedzi raczej prima? Mam dostęp w tej chwili do Mediny, Panaxa, TMF. Tak czy siak będę pewnie wysyłał na badania.

Vertex masz pewna primke
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 844 Napisanych postów 18939 Wiek 39 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 156350
lucek222
jak na czas dzisiejszy monster lab bije ktoś ten lab

Test enan i primka ok

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2203 Napisanych postów 610 Wiek 32 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 13750
Ziki skąd pewność primy?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 209 Napisanych postów 789 Wiek 29 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 9521
Krgg
Ziki skąd pewność primy?

W sumie dobre pytanie przy tak słabym SAA i tym że nie każdy ma ruszone estro po primo a towar drogi łoj drogi ...
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 56 Napisanych postów 233 Wiek 38 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 27002
Ja od siebie mogę polecić prime : nexium, Vertex, androchem, te w ostatnim czasie leciały i odczucie po każdej podobne jak nie te same.

Szybsze pocenie się, lepsza plastyka mięśnia, mniejszy wzrost estro. Dawka skromna bo 300mg week.
2

co jest k***a raz dwa trzy ...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 1934 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 44062
Olsegene testosteron ktoś brał ? Jakie opinie
1

SŁABI PSYCHICZNIE MUSZĄ ODPAŚĆ

Doping

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 31 Wiek 19 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 708
Blacha.
Olsegene testosteron ktoś brał ? Jakie opinie

Mam jedną flaszke enana i jedną npp. Aktualnie bije npp, I raczej siedzi co ma siedzieć bo zmieniłem z labu melia żeby dokonczyc ta flaszke. W odczuciach różnicy nie czuję. Więc test też powinien być spoko. Na badania wysyłać nie będę bo skoncze tylko to co mam i zostane przy przez siebie sprawdzonych labach. Badałem ich hgh to siedziało co miało siedzieć więc raczej o teścia bym się nie martwił.

Zmieniony przez - miszekopryszek w dniu 9/27/2023 1:57:46 PM
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 39 Wiek 26 lat Na forum 97 dni Przeczytanych tematów 653
Krgg
Ziki skąd pewność primy?

Latały badania już chyba wszystkich środków Monstera i wszystko siedziało, łącznie w primą. Na plus Monstera też jest to, że teraz co trzeci dill ma w ofercie ten lab :P

Zmieniony przez - Blazkobb w dniu 2023-09-27 15:05:02
1
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

nutloveb