SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4398327

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 214 Wiek 41 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 11341
jak na czas dzisiejszy monster lab bije ktoś ten lab
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3487 Napisanych postów 5176 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 47386
Biją i sobie chwalą.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3646 Napisanych postów 36584 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 261063
podsiad
W jakiej Primie, siedzi raczej prima? Mam dostęp w tej chwili do Mediny, Panaxa, TMF. Tak czy siak będę pewnie wysyłał na badania.

Vertex masz pewna primke
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1064 Napisanych postów 19582 Wiek 40 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 161081
lucek222
jak na czas dzisiejszy monster lab bije ktoś ten lab

Test enan i primka ok

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2213 Napisanych postów 616 Wiek 33 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 14687
Ziki skąd pewność primy?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 209 Napisanych postów 789 Wiek 29 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 9521
Krgg
Ziki skąd pewność primy?

W sumie dobre pytanie przy tak słabym SAA i tym że nie każdy ma ruszone estro po primo a towar drogi łoj drogi ...
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 61 Napisanych postów 242 Wiek 39 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 27972
Ja od siebie mogę polecić prime : nexium, Vertex, androchem, te w ostatnim czasie leciały i odczucie po każdej podobne jak nie te same.

Szybsze pocenie się, lepsza plastyka mięśnia, mniejszy wzrost estro. Dawka skromna bo 300mg week.
2

co jest k***a raz dwa trzy ...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 1941 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 44182
Olsegene testosteron ktoś brał ? Jakie opinie
1

SŁABI PSYCHICZNIE MUSZĄ ODPAŚĆ

Doping

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 32 Wiek 20 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 797
Blacha.
Olsegene testosteron ktoś brał ? Jakie opinie

Mam jedną flaszke enana i jedną npp. Aktualnie bije npp, I raczej siedzi co ma siedzieć bo zmieniłem z labu melia żeby dokonczyc ta flaszke. W odczuciach różnicy nie czuję. Więc test też powinien być spoko. Na badania wysyłać nie będę bo skoncze tylko to co mam i zostane przy przez siebie sprawdzonych labach. Badałem ich hgh to siedziało co miało siedzieć więc raczej o teścia bym się nie martwił.

Zmieniony przez - miszekopryszek w dniu 9/27/2023 1:57:46 PM
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 64 Napisanych postów 128 Wiek 27 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 1619
Krgg
Ziki skąd pewność primy?

Latały badania już chyba wszystkich środków Monstera i wszystko siedziało, łącznie w primą. Na plus Monstera też jest to, że teraz co trzeci dill ma w ofercie ten lab :P

Zmieniony przez - Blazkobb w dniu 2023-09-27 15:05:02
1
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .