Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4948444

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 830 Napisanych postów 1874 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 29182
Cięzko jest zinterpetowac z badań krwi co siedzi w danym vialu. Najlepiej byłoby zrobić badanie w laboratorium na jakość i ilość danej substancji.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6621 Napisanych postów 16719 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399106
colin2000
Cięzko jest zinterpetowac z badań krwi co siedzi w danym vialu. Najlepiej byłoby zrobić badanie w laboratorium na jakość i ilość danej substancji.

po co ma robic? juz opinie swoja dal - nie zbija mu estro = nie ma tam bolda, wiec towar kibel.
1

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 168 Napisanych postów 401 Wiek 27 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 11834
Hej, jaką polecacie yohimbine? Coś wartego uwagi i pewnego? Ten Endogenic w pipetach jest legit?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5626 Napisanych postów 4493 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26170
Stary19
Hej, jaką polecacie yohimbine? Coś wartego uwagi i pewnego? Ten Endogenic w pipetach jest legit?

Mam ten endogenic w pipecie i powiem ze gdy wziąłem 1-raz to poczułem coś :) gorąco w brzuchu lekka potliwość i ogólnie mi cieplej było

Michass90

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2518 Napisanych postów 8349 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 100375
lordknaga
colin2000

po co ma robic? juz opinie swoja dal - nie zbija mu estro = nie ma tam bolda, wiec towar kibel.

Najlepiej zrobić zrzutkę w kilku i zbadać kilka labów jak kiedyś.
Co Ty na to @lodzianin1 ?
2

Kompleksowe prowadzenie online.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5626 Napisanych postów 4493 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26170
robertjudi
lordknaga
colin2000

Najlepiej zrobić zrzutkę w kilku i zbadać kilka labów jak kiedyś.
Co Ty na to @lodzianin1 ?

Nie glupi pomysł wtedy człowiek wie co bije chociaż i w jakim stężeniu.

Michass90

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3089 Napisanych postów 25058 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 414844
Stary19

np. z Momo Nutrition, dobra joha w dobrej cenie
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4728 Napisanych postów 5683 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 52696
Całkiem zapomniałem o tym labie, a mieli kiedyś tanią i dobrą ostarynę. A skoro o joszce mowa, to mają teraz w fajnej cenie Cutting Stack (yoha + gw + kofeina).
4
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 111 Napisanych postów 5075 Wiek 33 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 96442
Stary19

Ja mam z andro ,, bateryjkę '' , kupiona w polowie 2022 co prawda. Ale yoha tam siedzi na pewno, bo już po 5mg mam objawy typowe jak przy yoszce mam, zimne poty i z nosa leci
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Ja teraz będę testował wino z Panax jestem ciekaw działania

Michass90

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Alldeynn
Polecane artykuły