-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4991944

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 60 Napisanych postów 31 Wiek 47 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1377
Wrócę tylko jeszcze do tematu tych kryształków na dnie flakonika. Przyznam się, że nie chciało mi się czytać ulotki dołączonej do teścia bo mały druczek ale jest tam wyraźnie napisane, że w razie kryształków podgrzać lub potrząsać. Zamykam temat. Dzięki.

Zmieniony przez - protonvit w dniu 2023-04-05 22:32:35

Zmieniony przez - protonvit w dniu 2023-04-05 22:33:39
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 64 Wiek 42 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 1395
Zrób jak w ulotce. Nam nadzieję, ze Twoja dupa to wytrzyma

Nie bądź wredny dla d****i. Oni i tak z racji niskiej inteligencji mają wystarczająco przej**ane...

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 177 Napisanych postów 600 Wiek 37 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 13666
Eee tam, dawno temu biłem Winstrol na oleju od Syntholan, przy temperaturze pokojowej to był jeden wielki kryształ i żadnej tragedii nie było, dupy też nie urywał. A działał jak należy.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 98 Napisanych postów 401 Wiek 30 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 6847
Ja jakbym miał taki problem z sokiem to bym wodę w garnku trzymał na 36° , wykapal fiolkę i obserwowal czy jest rozpuszczone.Jak tak to bym bil bo niżej temp w miesniu nie zejdzie
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 40 Wiek 42 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 1233
Jak na czas dzisiejszy cypionat z androchem chodzi mi bardziej o stasny zapalne czy sa jakie po lotce problemy brać w ciemno bo mam jeszcze do wyboru novo pharm i wynalazek z monster lab ale słyszałem ponoć że potrafi urywać pośladek
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 16 Wiek 42 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 4741
YelouBanana
Jak na czas dzisiejszy cypionat z androchem chodzi mi bardziej o stasny zapalne czy sa jakie po lotce problemy brać w ciemno bo mam jeszcze do wyboru novo pharm i wynalazek z monster lab ale słyszałem ponoć że potrafi urywać pośladek

Obecnie używam testa enanthate z Androchem zero bólu po iniekcji ,za kilka dni wchodzę na cypionat .
Androchem b.dobre ma opinie więc będziesz zadowolony.
2
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106422 Napisanych postów 378513 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712074
YelouBanana

Bierz AC
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 841 Napisanych postów 13754 Wiek 52 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 127300
Androchem możesz śmiało brać. Nigdy nie miałem ja, ani kumple z realu jakichkolwiek problemów po nim.
1
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 72 Napisanych postów 729 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 52986
witam npp,prop,enan,bold i tura z elephant pharma ktoś przerabiał,jak w ocenie?
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 72 Napisanych postów 729 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 52986
zobaczymy jak clen od nich dzis startuje/wbije kilka lotek propa i skoczymy na badania testa bo oponie są podzielone a raczej niedzialajacego testa trafic ciezko
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły