Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
3108
Napisanych postów
24865
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
412056
Gem10
wincol
do czego masz dostep? bo sporo tego jest
Wiem że sporo tego na rynku jest. Chciałbym się dowiedzieć co jest warte uwagi.
rozumiem ale bez sensu wymieniać wszystko a okaże się że nie masz dostepu akurat do tego dlatego o to pytałem
chyba, że masz nieograniczony dostęp to na szybko co przychodzi mi do głowy np. panax, dose, soda, ions, vertex, andro,
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
3049
Napisanych postów
13440
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
181908
Harold
Nie wiem , nigdy nie testowałem
Nie chce tez żadnej gownoborzy tutaj wszczynać
Piszę o swoich, osobistych odczuciach
Biorę HCG regularnie 20 lat
Próbowałem z różnych labow ale żaden jakości apteczej do tej pory, jak dla mnie nie prezentuje. A miałem z labow gdzie wszystko inne super działało i top.
Nie sądzę żeby ktoś chciał oszukiwać
Ale jeśli mam możliwośc apteki to zawsze wybiorę aptekę
No ja mam inne zdanie ale może jeszcze nie miałeś po prostu okazji bić dobrego ug,
tak jak mówisz, tu nikt nie oszukuje, poza chińczykami :)
Szacuny
112
Napisanych postów
88
Na forum
1 rok
Przeczytanych tematów
1633
Cześć, niedawno polecałam hcg endogenic, dzisiaj kolega podesłał wyniki i twierdzi iż,niestety nie działa w ogóle.Estro poniżej wykrywalności(25 mg exe/3dni),testosteron 220 (norma od 240 wzwyż hcg~1000j /36 godz) prolaktyna 7 norm 4-12).MFC DATE 06/2022 EXP DATE 06/2025
Stosował 4 tygodnie.
Takie info tylko.
Zmieniony przez - MalwaCK w dniu 2023-02-18 15:44:35