Przy okazji wino oral nexium, dna będzie działać, ktoś ostatnio brał, bierze?
Powrót do formy.
Ilość wyświetleń tematu: 4692033
Powrót do formy.
luk321pawel82Tej firmie DNA narazi podziękuje ,żeby nie było działa ale u mnie powoduje stany zapalne.luk321Witam jakie laby szukać z test cypio ,enan które działają i i nie powodują bólu i stanów zapalnych:)
Szukaj takich firm jak Androchem , DNA , Nanda , Kuwait i Alpha Zeneca...osobiście bite i sprawdzone , bardzo dobre środki i zero bólu po iniekcji...
Mumin222Wbijam test cypio parę godzin po strzale gula jak pomarańcza ,gorączka nie wiem o co chodzi.Kończę master i tren oba długie z dna i zero bólu.może na krótkie estry tak reagujesz.u mnie np po t 400 czy z andro czy starego cybera bolalo.jak mieszałam z czymś innym długim ból wyraźnie mniejszy.
KLAJTANie żebym pimp prowadził, ale widzę że ostatnio nikt nexium nie promuje, a lab raczej dobry. Kiedyś bilem kumpel teraz leci.
luk321Mumin222Wbijam test cypio parę godzin po strzale gula jak pomarańcza ,gorączka nie wiem o co chodzi.Kończę master i tren oba długie z dna i zero bólu.może na krótkie estry tak reagujesz.u mnie np po t 400 czy z andro czy starego cybera bolalo.jak mieszałam z czymś innym długim ból wyraźnie mniejszy.
KLAJTANie żebym pimp prowadził, ale widzę że ostatnio nikt nexium nie promuje, a lab raczej dobry. Kiedyś bilem kumpel teraz leci.
wierzytelnyPanowie na szybko sibu z jakiego labu teraz na topie.Mialem Pharmacom i slabo działało.Do magnusa nawet sie nie umywa tylko że tej firmy nie ma już u mnie.Co jest teraz na topie przebadane tu na forum.Pozdrawiam
luk321lodzianin1Platyna może Inos,Balkanluk321Witam jakie laby szukać z test cypio ,enan które działają i i nie powodują bólu i stanów zapalnych:)
Do jakich firm masz dojście
doping & zdrowie
luk321Witam jakie laby szukać z test cypio ,enan które działają i i nie powodują bólu i stanów zapalnych:)
wincolKLAJTANie żebym pimp prowadził, ale widzę że ostatnio nikt nexium nie promuje, a lab raczej dobry. Kiedyś bilem kumpel teraz leci.
nexium cały czas bdb , możesz śmiało brać
GwiazdekTorunluk321Witam jakie laby szukać z test cypio ,enan które działają i i nie powodują bólu i stanów zapalnych:)
Egzogen ma dobre testy i bez bolu czy stanow zapalnych bilem nic sie nie dzialo. U mnie akurat cypek DNA teraz leci i nic sie nie dzieje.