EXTRA RABAT NA DZIEŃ OJCA! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5066657

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106583 Napisanych postów 378746 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712675
Tutaj pytamy o firmy i nie wrzucamy zdjęć

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1113 Napisanych postów 19836 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 162922
LDL
Siema

Halotestin IONS jest prawdziwy?

podobno teraz ciężko o dobre halo, chyba chodzi ze problem z surowcem

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 83 Wiek 39 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 1114
Pregnyl grecki w ogóle jakaś szansa że zadziała ? Czy lepiej kupić magnyl a pregnyl do kosza ?
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106583 Napisanych postów 378746 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712675
Jeden kij oba zaniżone
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 98 Napisanych postów 401 Wiek 30 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 6847
Dokladnie ja po czasie przerzucilem się na andro przybilem butle na 3 razy i teraz druga lece juz 500ui co 3 dni i czuć ze jajka wstaly.

W ogóle to odkąd lece środki andro to wszystkie moje problemy zniknęły...

Prolke cabaser zbija ksiazkowo
Test enan /cypio bez żadnych zapalen , bóli...
HCG w mojej opinii też działa dobrze choć to śliski temat tu o tym pisać bo zaraz ktoś powie ze se cos wkrecam i po HCG nic nie czuć .

Nie ma sensu oszczędzac...
3
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 691 Napisanych postów 1348 Wiek 28 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 31189
Msoko65
Dokladnie ja po czasie przerzucilem się na andro przybilem butle na 3 razy i teraz druga lece juz 500ui co 3 dni i czuć ze jajka wstaly.

HCG w mojej opinii też działa dobrze choć to śliski temat tu o tym pisać bo zaraz ktoś powie ze se cos wkrecam i po HCG nic nie czuć .

Ile razy można powtarzać, aby zbadać beta HCG w labo, jak wybite poza skalę to chyba HCG działa, nie?
4
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 98 Napisanych postów 401 Wiek 30 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 6847
Dzięki sprawdzę przy następnym badaniu krwi.
Tylko czy te 500ui ed3 będzie na badaniu widoczne ?
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 39 Napisanych postów 69 Wiek 2 lata Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 2965
Msoko65
Dzięki sprawdzę przy następnym badaniu krwi.
Tylko czy te 500ui ed3 będzie na badaniu widoczne ?

To raczej będziesz miał w górnej granicy około 2 , przy 5k na tydzień wyszło mi 11/12
2
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 83 Wiek 39 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 1114
A provigil lub puretrig też zaniżone ?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2604 Napisanych postów 13588 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 469238
Helionus
Msoko65

Ile razy można powtarzać, aby zbadać beta HCG w labo, jak wybite poza skalę to chyba HCG działa, nie?

Ile dni po wbiciu i w jakiej ilości najlepiej, zeby badanie było miarodajne?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Dzien ojca
Polecane artykuły