SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3548773

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 87365 Napisanych postów 355603 Wiek 47 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1643248
Tutaj pytamy o firmy i nie wrzucamy zdjęć
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 778 Napisanych postów 18758 Wiek 39 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 155080
LDL
Siema

Halotestin IONS jest prawdziwy?

podobno teraz ciężko o dobre halo, chyba chodzi ze problem z surowcem

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 79 Wiek 37 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 1100
Pregnyl grecki w ogóle jakaś szansa że zadziała ? Czy lepiej kupić magnyl a pregnyl do kosza ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 87365 Napisanych postów 355603 Wiek 47 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1643248
Jeden kij oba zaniżone
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 61 Napisanych postów 292 Wiek 28 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 5050
Dokladnie ja po czasie przerzucilem się na andro przybilem butle na 3 razy i teraz druga lece juz 500ui co 3 dni i czuć ze jajka wstaly.

W ogóle to odkąd lece środki andro to wszystkie moje problemy zniknęły...

Prolke cabaser zbija ksiazkowo
Test enan /cypio bez żadnych zapalen , bóli...
HCG w mojej opinii też działa dobrze choć to śliski temat tu o tym pisać bo zaraz ktoś powie ze se cos wkrecam i po HCG nic nie czuć .

Nie ma sensu oszczędzac...
3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 551 Napisanych postów 1052 Wiek 26 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 27301
Msoko65
Dokladnie ja po czasie przerzucilem się na andro przybilem butle na 3 razy i teraz druga lece juz 500ui co 3 dni i czuć ze jajka wstaly.

HCG w mojej opinii też działa dobrze choć to śliski temat tu o tym pisać bo zaraz ktoś powie ze se cos wkrecam i po HCG nic nie czuć .

Ile razy można powtarzać, aby zbadać beta HCG w labo, jak wybite poza skalę to chyba HCG działa, nie?
4
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 61 Napisanych postów 292 Wiek 28 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 5050
Dzięki sprawdzę przy następnym badaniu krwi.
Tylko czy te 500ui ed3 będzie na badaniu widoczne ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 23 Napisanych postów 54 Wiek 252 dni Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 2288
Msoko65
Dzięki sprawdzę przy następnym badaniu krwi.
Tylko czy te 500ui ed3 będzie na badaniu widoczne ?

To raczej będziesz miał w górnej granicy około 2 , przy 5k na tydzień wyszło mi 11/12
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 79 Wiek 37 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 1100
A provigil lub puretrig też zaniżone ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2609 Napisanych postów 13498 Wiek 28 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 468668
Helionus
Msoko65

Ile razy można powtarzać, aby zbadać beta HCG w labo, jak wybite poza skalę to chyba HCG działa, nie?

Ile dni po wbiciu i w jakiej ilości najlepiej, zeby badanie było miarodajne?
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

nutloveb