Szczerze to nawet nie wiem które jeszcze laby mają ten środek w ofercie
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Ilość wyświetleń tematu: 4578842
MatibtmWitam,mam możliwość zbadania w najblizszym czasie środka w laboratorium. Waszym zdaniem który halotestin,z jakiego labu może faktycznie być prawdziwym halo? Fajnie byloby się miło zaskoczyć badając ten środek.
vinyl1981Właśnie widziałem się z dilem swoim. I jedyny Hcg jaki u mnie chodzi w mieście to jest Magnum 5000 z firmy Magnus Pharmaceuticals, i na zbicie estro Anastrazole 1 mg z firmy Swiss Remedies. Ktoś zna może towar. Mam zdjęcie pudelek ale nie wstawię bo tu nie można
Michael888Niesamowite historie :)? Znaczy, ze wy probowaliscie i spotkaliscie sie z odmowa? Czy nawet nie probowaliscie? Jak lekarz pisze cos na 100%, znaczy pelna platnosc to on ma wyje*ane na to co pisze, bo i tak nfz sie do niego nie przyj**ie. Tak, ze ja na takich wlasnie lekarzy trafiam- wchodze, mowie co potrzebuje i ile i wychodze z recepta/receptami.
...................................................................................................
lodzianin1kupiłeś to wbijaj , być może działa elegancko ja osobiście nie znam nikogo kto by to używał
dlatego podchodzę sceptycznie , lecz jak już napisałem może być wszystko jak na opakowaniu
...................................................................................................