SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4390498

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 309 Napisanych postów 816 Wiek 29 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 21051
LevelPl
Patriotaa
Nie działa obsluga klienta w endogenic? Ja bym to reklamował. Ja jak coś od nich brałem to obsługa byla tip top dlatego się dziwię że ktoś tutaj robi od razu antyreklame zamiast pisać do nich. No chyba że wywalili jajca na takie coś no to wtedy faktycznie trzeba z nimi jechać.

A ty myślisz że ludzie tutaj z sklepu online kupują rzeczy?

No w sumie to nie wiem wychodziłem z założenia że tak ale może masz rację
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 96 Napisanych postów 5028 Wiek 32 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 94576
No właśnie, ceny na oficjalnej stronie producenta to kosmos.Mowa o endogenic. Jeżeli dil sprzedaje za 2/3 ceny ze strony producenta i na tym zarabia, to szok ile % marży narzuca producent w swoim sklepie.
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 22141 Napisanych postów 31227 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 876689
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 1063 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 12979
Jakiś lab w PL dostępny z primą 200 ? Mam dostęp tylko do A-Tech w takim stężeniu, ale cena zniechęca.

-

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 252 Napisanych postów 756 Wiek 40 lat Na forum 294 dni Przeczytanych tematów 8705
Szamał ktoś oxe z monstera ? Nie tyle chodzi mi o działanie ( chodź też z chęcią się dowiem ) jak o sam sposób pakowania . Nie widziałem innych orali ale plastikowe słoiki są po prostu zakręcone bez zabezpieczenia na zakręcie czy jakimś papierze /folii pod samym korkiem . Odkrecasz i boom od razu tabsy masz ...to niemalne ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 11 Na forum 289 dni Przeczytanych tematów 1908
Piękny/młody
Szamał ktoś oxe z monstera ? Nie tyle chodzi mi o działanie ( chodź też z chęcią się dowiem ) jak o sam sposób pakowania . Nie widziałem innych orali ale plastikowe słoiki są po prostu zakręcone bez zabezpieczenia na zakręcie czy jakimś papierze /folii pod samym korkiem . Odkrecasz i boom od razu tabsy masz ...to niemalne ?

Mam Winstrol i Metanabol z tego labu i jest tak samo - kartonik , pudełko plastikowe bez żadnego zabezpieczenia .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3641 Napisanych postów 36580 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 261054
Werder
Panowie które gh wybrać ? Dostęp do Ions, Monster,Panax ?

Każdy będzie ok
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 99591 Napisanych postów 370616 Wiek 48 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1687741
Tabsy są jakoś znaczone? Mają opis czy np jakieś kolory tabsow są różne?

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4660 Napisanych postów 3860 Wiek 34 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 21518
lodzianin1
Tabsy są jakoś znaczone? Mają opis czy np jakieś kolory tabsow są różne?

Z tego co pamiętam bo trafil mi sie monster w tabsach to tabsy zwykłe bez niczego tylko kolor mają malutkie okrągłe

Michass90

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 252 Napisanych postów 756 Wiek 40 lat Na forum 294 dni Przeczytanych tematów 8705
Małe okrągłe podobne do tabsów vertexa , bez żadnych oznaczeń ...
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .