Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
309
Napisanych postów
816
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
21051
LevelPl
Patriotaa
Nie działa obsluga klienta w endogenic? Ja bym to reklamował. Ja jak coś od nich brałem to obsługa byla tip top dlatego się dziwię że ktoś tutaj robi od razu antyreklame zamiast pisać do nich. No chyba że wywalili jajca na takie coś no to wtedy faktycznie trzeba z nimi jechać.
A ty myślisz że ludzie tutaj z sklepu online kupują rzeczy?
No w sumie to nie wiem wychodziłem z założenia że tak ale może masz rację
Szacuny
96
Napisanych postów
5028
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
94576
No właśnie, ceny na oficjalnej stronie producenta to kosmos.Mowa o endogenic. Jeżeli dil sprzedaje za 2/3 ceny ze strony producenta i na tym zarabia, to szok ile % marży narzuca producent w swoim sklepie.
Szacuny
252
Napisanych postów
756
Na forum
294 dni
Przeczytanych tematów
8705
Szamał ktoś oxe z monstera ? Nie tyle chodzi mi o działanie ( chodź też z chęcią się dowiem ) jak o sam sposób pakowania . Nie widziałem innych orali ale plastikowe słoiki są po prostu zakręcone bez zabezpieczenia na zakręcie czy jakimś papierze /folii pod samym korkiem . Odkrecasz i boom od razu tabsy masz ...to niemalne ?
Szacuny
4
Napisanych postów
11
Na forum
289 dni
Przeczytanych tematów
1908
Piękny/młody
Szamał ktoś oxe z monstera ? Nie tyle chodzi mi o działanie ( chodź też z chęcią się dowiem ) jak o sam sposób pakowania . Nie widziałem innych orali ale plastikowe słoiki są po prostu zakręcone bez zabezpieczenia na zakręcie czy jakimś papierze /folii pod samym korkiem . Odkrecasz i boom od razu tabsy masz ...to niemalne ?
Mam Winstrol i Metanabol z tego labu i jest tak samo - kartonik , pudełko plastikowe bez żadnego zabezpieczenia .