Maj 20Masz ciemny mocz na trenie?
Jak piłem mniej wody to tak ,natomiast na DHB muszę pić jeszcze więcej wody żeby ten mocz nie był ciemny
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
Ilość wyświetleń tematu: 4712676
Maj 20Masz ciemny mocz na trenie?
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
ziki2000Maj 20Masz ciemny mocz na trenie?
Jak piłem mniej wody to tak ,natomiast na DHB muszę pić jeszcze więcej wody żeby ten mocz nie był ciemny
Never give up.
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
VVilkJakieś opinie o Euro Pharmacy prop 100 ?
Maj 20ziki2000Maj 20Masz ciemny mocz na trenie?
Ja nigdy na trenie nie miałem ciemnego moczu, choć słyszałem o takim micie, lub że czym ciemniejszy tren, to lepszy :)
Może to kwestia tego, co to znaczy u ciebie mniej piłem...U mnie mniej to 3, 5 ale to wyjątkowo. Normalnie to 4100+ i kolor lekko słomkowy a czasem prawie przeźroczysty. (żeby nie było, treny z: Vertex, Nexium, Dna, Soda do 700mg max ew krótkie i długie).
Dugi
Dugi
Dugi
ziki2000No ja z ta woda zawsze miałem problemy
Picie na sile ,4litry to Iuz dobry dzien jak tyle wypije :D
Dugi
Dugii2Maj 20ziki2000Maj 20Masz ciemny mocz na trenie?
Ja nigdy na trenie nie miałem ciemnego moczu, choć słyszałem o takim micie, lub że czym ciemniejszy tren, to lepszy :)
Może to kwestia tego, co to znaczy u ciebie mniej piłem...U mnie mniej to 3, 5 ale to wyjątkowo. Normalnie to 4100+ i kolor lekko słomkowy a czasem prawie przeźroczysty. (żeby nie było, treny z: Vertex, Nexium, Dna, Soda do 700mg max ew krótkie i długie).
I po nocy też nie było ciemnego moczu?
Never give up.