EXTRA RABAT NA DZIEŃ OJCA! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5064711

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 80 Wiek 35 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 488
+ ktoś wie czy istnieje jeszcze medicalpharma ? kiedyś środki były piękne

„Nie wydawaj wyroku, zanim nie wysłuchasz przeciwnej strony”.

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 514 Napisanych postów 1505 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 110837
Tu raczej nikt nie zamawia z takich stron. Medical istnieje
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 562 Napisanych postów 859 Wiek 39 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 25620
Pomperiusz
Luki52
Witam. Szukam Enana/Cypio, mam dostęp do Darkpharma, Swedenpharm, Androchem, co Warto wsiąść na tą chwile, chwaliłem sobie monstera, ale chwilowo brak na stanie.
. Na androchemie myślę że się nie przejedziesz

Nie wiem jak enan i cypio aktualnie z Androchemu, ale z yohą według mnie coś nie tak.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 259 Napisanych postów 827 Wiek 40 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 10645
Bolda też nie siedzi 300mg z andro jak wg etykiety . Panax bije go na łeb względem efektywności i dawki do kontroli estro . Kolega ma to samo co ja po tym jak zamiast panaxa bije andro czyli estro wywalone , aż mi wstyd że mu to załatwiłem .
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11184 Napisanych postów 51986 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Zaczyna się..
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 117 Napisanych postów 869 Wiek 33 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 10467
Ale obniżone E2 jest wyznacznikiem obecności bolda? Już prędzej bym się hematokrytem sugerowałm
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 259 Napisanych postów 827 Wiek 40 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 10645
Jacoo88
Zaczyna się..

Co się zaczyna ? To temat tylko dla propsów o andro ? Negatywy nie mile widziane ?
...
Napisał(a)
Ekspert
LDL
Ale obniżone E2 jest wyznacznikiem obecności bolda? Już prędzej bym się hematokrytem sugerowałm

Stary dwa lata reguluje E2 boldem to raczej wiem po co go używam a hct jest ok jak już się martwisz za mnie . Jak morda puchnie i walisz dawki jak zawsze zaraz po zmianie panaxa na Andro to coś jest nie tak sam przyznaj. Lecisz na badania a norma x 2 .
...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6832 Napisanych postów 16917 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 400587
2 lata regulujesz boldem e2?
3

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 562 Napisanych postów 859 Wiek 39 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 25620
Może w tym boldzie Panaxa coś im się pomyliło
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Dzien ojca
Polecane artykuły