F1.08hipopodrylThomas07prz1993Urywa dalej, podopieczny ledwo bark od cięcia uratował. Więc tym bardziej jak Wojmir pisze, nie uwierzę w 200mg w DNA, tym bardziej że nic nie boli.
Tylko mnie nie ubijcie wszyscy bo duzo osob leci i chwali dna
Ja wbijalem t 400 w jednej pompie z cypem z platyny i wychodziloby wiec 700 mg testa na szot , i wlatywalo jak maslo takze ja nie wierze w t 400 stezenie , sorry
![]()
Zmieniony przez - Thomas07 w dniu 2020-01-25 07:07:43
Lodzianin wrzucał badania t400 i stężenie się zgadzało ale estry już niestety nie i zamiast deklarowanej wartości przeważały jednak te krótkie. Sam zauważyłem, że dużo lepiej idzie jak bije e3d niż e5d, stabilniejszy poziom estro. No ale też πerdolę już te mixy, męczą mnie i wróciłem do cypa.
Zmieniony przez - hipopodryl w dniu 2020-01-25 11:07:42
A czy przypadkiem tam nie ma tylko jednego krótkiego estra? Cypek, Enan i Propek?
Na opakowaniu owszem, tak jak piszesz. Znalazłem badania, które wrzucał Łodzianin to jest jeszcze fenylopropionan a estry się w ogóle nie pokrywają z tym co na kartoniku. Pytanie tylko czy to prawdziwe badania, bo wg. tych wrzuconych tu na forum i w dhb siedzi te 200mg dhb. Co do tego drugiego to akurat się okaże jak przyjdą wyniki Dmq