SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3055904

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 150 Wiek 34 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 1998
TESTO C 300 (Testosterone Cypionate) 10ml BALTICA PHARMACEUTICALS, ktoś testował ? Warto ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 80583 Napisanych postów 346825 Wiek 47 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1616993
Wez flakon na probe czy nie będzie stanow zapalnych po lotce i możesz zawsze po 4 lotkach zbadać testa za 30 zł w labie i kiec pewność chociaż testa lipnego trafić ciężki temat.jak się sprawdzi można robić zapas.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 150 Wiek 34 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 1998
lodzianin1
Wez flakon na probe czy nie będzie stanow zapalnych po lotce i możesz zawsze po 4 lotkach zbadać testa za 30 zł w labie i kiec pewność chociaż testa lipnego trafić ciężki temat.jak się sprawdzi można robić zapas.

Gdzieś na forum widziałem, że ktoś pisał że boli. I się zastanawiam czy to kwestia złego wbicia czy jakiś faktycznie lipny.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 80583 Napisanych postów 346825 Wiek 47 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1616993
zła inj/złe wyk środka/słaba tolerancja na konkretną firmę
przyczyn może być kilka
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Panowie potrzebuje Testa Cypio ale w buteleczce 10ml, jaki lab polecacie ? I dostępny.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 62 Napisanych postów 597 Wiek 33 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 7724
Ja mam tylko we flakonie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 129 Wiek 23 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 2276
Gentleman_88
Panowie potrzebuje Testa Cypio ale w buteleczce 10ml, jaki lab polecacie ? I dostępny.

Panax
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Gentleman_88

Do czego masz dojscie ???
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 28 Napisanych postów 320 Wiek 29 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 5150
white91
Ktoś testował taki lab - ANDROX?

Ja testowałem.
Cypio i suste, po wynikach badań widać ze nie wyj**ka.

Npp też testowałem. Z npp nie mam porownania do innych labów więc nie mogę się obiektywnie wypowiedzieć czy dobre czy nie, ale z moich odczuć to na pewno podbiło mocno apetyt i mimo, że leciało pół tabsa dostinexu co 3 tygodnie przy 300mg npp week to prolka w górnej granicy, więc coś tam siedziało.

Winstrol mam wrażenie, że wyj**ka.

Hcg jakies pół roku temu i wczesniej było dobre na drugi dzien po tym chcialo sie mega ruchać, ostatnio mam wrażenie że się troszkę popsuło.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 150 Wiek 25 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 6221
driver94
white91
Ktoś testował taki lab - ANDROX?

Ja testowałem.
Cypio i suste, po wynikach badań widać ze nie wyj**ka.

Npp też testowałem. Z npp nie mam porownania do innych labów więc nie mogę się obiektywnie wypowiedzieć czy dobre czy nie, ale z moich odczuć to na pewno podbiło mocno apetyt i mimo, że leciało pół tabsa dostinexu co 3 tygodnie przy 300mg npp week to prolka w górnej granicy, więc coś tam siedziało.

Winstrol mam wrażenie, że wyj**ka.

Hcg jakies pół roku temu i wczesniej było dobre na drugi dzien po tym chcialo sie mega ruchać, ostatnio mam wrażenie że się troszkę popsuło.

Dużo poważnych zawodników korzysta z tego labu. Szamaj śmiało :)

Zmieniony przez - Stary19 w dniu 2022-10-17 13:09:38
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

nutloveb