Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
101465
Napisanych postów
372540
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1693474
Testa w tych czasach trafić słabego to ciężki temat,po jakiś 4-5 inj wbijesz testa wieczorem i rano do labu zrobić badanie testosteronu całkowitego,poprosić przy wypisywaniu zlecenia o zaznaczenie ze chcesz dokładny wynik testosteronu
Jak beda wyniki napiszesz tutaj i ci napiszemy czy Twój testosteron kupiony jest coś wart
Badanie testa ok 25-40 zł zależy od labu i miasta
Szacuny
709
Napisanych postów
1665
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
23582
Szukaj pewniaków soda/andro etc. Prawda jednak jest, że glowna roznica w testach to ewentualna bolesnosc. Większość będzie miala dobre stężenie. Szukaj nowego źródła bo tak z stron to łatwo o fake.
Szacuny
351
Napisanych postów
446
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
11999
Soda spoko lab widać trzyma poziom w zeszłym roku po ich npp łapałem kaszel częściej jak na trenie też tak mieliście? Ale to było najlepsze npp jakie biłem do tej pory
Szacuny
0
Napisanych postów
54
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
1822
No ten genetics mi odrazu źle się widzi, mam jeszcze the muscle factory jak że zdjęcia, teścia bije, za tydz badania ale na tę chwilę wydaje mi się że powoli się rozkreca
Szacuny
709
Napisanych postów
1665
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
23582
Nie wbijaj nawet tego HCG brzmi bardzo źle, rozrobione cholera wie kiedy, jak przechowywane etc. Poszukaj pewniaków w stylu Actiza albo andro...dobre ceny i łatwo znajdziesz.
Chwila tak patrze na zdjecia...masz dwie fiolki? Jedna z prochem druga z wodą? Jak tak to nie jest rozrobione. Musisz wodę przelać do prochu i wtedy bedzie :P
Zmieniony przez - piorun65 w dniu 2022-01-28 18:19:20