CZAS NA SPALANIE, ZGARNIJ -40% Z KODEM: BURN40
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5117626

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 72 Napisanych postów 412 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 19671
Jutro poleci pierwsza lotka enana z DG, mam nadzieję że w przeciwieństwie do SUS300 będzie bezbolesny .
...
Napisał(a)
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9229 Napisanych postów 83617 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 706865
kosta83
Jw sprawa indywidualna np u mnie 3 znajomych biło suste wellony, dwóch zero bólu a 3 chodzić nie mógł i gule na dvpie się robiły

To tez zależy jak ktoś robi iniekcje , jak ostatnio widziałem jak kumpel robił iniekcje w bark to zaraz wiedziałem od czego ból

TRENINGI KATOWICE Sebastian Szmit

Kompleksowe prowadzenie online
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 18950 Napisanych postów 19805 Wiek 42 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 205782
Pewnie, że tak ale tutaj akurat była to reakcja na towar bo przeszedł ba enan tez wellony i wszystko ok
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 18950 Napisanych postów 19805 Wiek 42 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 205782
weex
Jutro poleci pierwsza lotka enana z DG, mam nadzieję że w przeciwieństwie do SUS300 będzie bezbolesny .

Enana dose bije paru znajomych i zadowoleni
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106704 Napisanych postów 378999 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1713390
flex1976
kosta83
Jw sprawa indywidualna np u mnie 3 znajomych biło suste wellony, dwóch zero bólu a 3 chodzić nie mógł i gule na dvpie się robiły

To tez zależy jak ktoś robi iniekcje , jak ostatnio widziałem jak kumpel robił iniekcje w bark to zaraz wiedziałem od czego ból

W darta gral??
2

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 47 Napisanych postów 313 Wiek 42 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 5495
Bral ktos firme Maximus
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 35210 Napisanych postów 66749 Wiek 41 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 920916
Cypio z Dose super działa i bezbolesne. Enan pewnie podobnie.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 562 Napisanych postów 859 Wiek 39 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 25620
kosta83
Pewnie, że tak ale tutaj akurat była to reakcja na towar bo przeszedł ba enan tez wellony i wszystko ok

W moim przypadku z Wellony wszystko co biłem bezbolesne i działało bardzo dobrze.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 697 Napisanych postów 6811 Wiek 41 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 68451
weex
T400 to co innego, ja mówię o SUS300 z nowego rzutu

To mix teścia i to mix teścia więc jeden pies tylko stężenie inne a zazwyczaj wyższe stężenia sprawiały ból

..."Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój moim honorem zwycięstwo jest
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."

doradca C/S ze wskazaniem na combat

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2516 Napisanych postów 8350 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 100406
wit3k
kosta83

W moim przypadku z Wellony wszystko co biłem bezbolesne i działało bardzo dobrze.

Dokładnie bezbolesne wszystko

Kompleksowe prowadzenie online.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

fru
Polecane artykuły