EXTRA RABAT NA DZIEŃ OJCA! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5069594

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22132 Napisanych postów 31969 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 886531
Nie no faktycznie było takie badanie, pamiętam, ale czy to powód do dumy? W przypadku tak mocnego środka? Trochę jak kiedyś z trenem nexium... Jak pisze że jest 50, to chce mieć te 50, a nie wbijać prawie 2x więcej nie wiedząc o tym i nie ogarniać sidow.
...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6840 Napisanych postów 16920 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 400606
Chvj z sidami, pozniej bierzesz inny brand, ktory ma na etykiecie tyle ile ma miec i mowisz ze lab kibel bo 300mg robi gorzej niz przesypany xyz, ktorego tak naprawde biles 400+...
2

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106589 Napisanych postów 378756 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712704
Dokladnie przesypane/niedosypane firma kibel
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 376 Napisanych postów 2038 Wiek 42 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 70796
Sebas987
Ok super ,był jeszcze Tren Premium Anabolic słyszałeś coś o nim . Raz jeszcze przepraszam za błąd. Dzieki za odp Pozdrawiam

Tak większość środków z premium naprawdę bardzo dobra.
Wszystkie treny lux, mieli kiedyś tri tren 50ace,50hexy i 100e
Ogólnie firma na wielki plus
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2604 Napisanych postów 13588 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 469238
prz1993
Nie no faktycznie było takie badanie, pamiętam, ale czy to powód do dumy? W przypadku tak mocnego środka? Trochę jak kiedyś z trenem nexium... Jak pisze że jest 50, to chce mieć te 50, a nie wbijać prawie 2x więcej nie wiedząc o tym i nie ogarniać sidow.

dokladnie tak.. jakies odchyly w ta strone tez nie sa powodem, zeby sie tym chwalic i uwazac, ze dany lab jest mega, jesli jest tam wiecej niz podaje etykieta
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 217 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 14866
Panowie jakie opinie

VERETX PHARMACEUTICALS enan?

Po kilku latach pourywały się kontakty i na to narazie tylko mam wejście, staram się ogarnąć androchem ale jeśli się nie uda to ten lab warty uwagi? Bo nigdy o nim nie słyszałem
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 573 Napisanych postów 1294 Wiek 41 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 27217
romek365
Panowie jakie opinie

VERETX PHARMACEUTICALS enan?

Po kilku latach pourywały się kontakty i na to narazie tylko mam wejście, staram się ogarnąć androchem ale jeśli się nie uda to ten lab warty uwagi? Bo nigdy o nim nie słyszałem

Wertex jest ok ale chyba też końcówki tego labu
1

Dugi

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 35210 Napisanych postów 66749 Wiek 41 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 920916
Vertex ok.testa z czego byś nie brał będzie działać to podstawowy środek i tani zwłaszcza enan.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 609 Napisanych postów 1488 Wiek 43 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 11297
Właśnie biję cypio z Vertexa i klepie jak trzeba więc enan też powinien
...
Napisał(a)
Usunięty przez lodzianin1 za pkt 1 regulaminu
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 231 Wiek 36 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 3317
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły