Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
10735
Napisanych postów
30032
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
610188
mt2 próbowałem 2 albo 3 razy w życiu z imperiala i działał jak należy
i np jak byłem w turcji podawałem 100mcg i czułem się normalnie, po 5-6 dniach murzyn, a w pl jka podawałem taką dawkę to mnie często zamulało, może to kwestia tego że w Turcji był lepiej wykorzystany przed dostęp do słońca
Szacuny
61
Napisanych postów
128
Na forum
1 rok
Przeczytanych tematów
1619
Mind f***er
MT-2 przecież ma przede wszystkim ograniczać głód, więc pewnie stąd to "działanie niepożądane", o którym piszecie.
Przede wszystkim? To nie jest uważam jego główne zastosowanie. Na hamowanie apetytu są inne, lepsze środki. Prawie połowa ludzi ma zawroty głowy i odruch wymiotny. Jak tak ktoś chce hamować apetyt to słabo.
Szacuny
1082
Napisanych postów
672
Na forum
1 rok
Przeczytanych tematów
8223
Blazkobb
Mind f***er
MT-2 przecież ma przede wszystkim ograniczać głód, więc pewnie stąd to "działanie niepożądane", o którym piszecie.
Przede wszystkim? To nie jest uważam jego główne zastosowanie. Na hamowanie apetytu są inne, lepsze środki. Prawie połowa ludzi ma zawroty głowy i odruch wymiotny. Jak tak ktoś chce hamować apetyt to słabo.
A ja nie pisałem, że to dobry środek na hamowanie apetytu, tylko jakie między innymi były przesłanki naukowców gdy go tworzono w latach 80. Najlepsze jak dla mnie na blok apetytu jest tirza
Zmieniony przez - Mind f***er w dniu 2023-12-19 18:46:19
Szacuny
2
Napisanych postów
11
Na forum
1 rok
Przeczytanych tematów
1046
Suplementy witaminy omega 3 itp polecam Now Foods ,dr best kupuje oczywiście na jednej amerykańskiej stronie i...b wszystko dochodzi sprawnie pierwsza klasa oraz taniej z 30% niż u nas Oczywiście bialka i kreatyny tam ...cena zaporowa więc jeżeli te suple a tylko te raczej warto ,,białko,kreatyna to K** ,Olimp czasem Ostrovit ale smakowo bialka K** i Olimp pierwsza klasa Podsumowując Witaminy itp Now foods ewentualnie dr best a kreta wpc K**,Olimp ...ostrovit kreatyna glutamina Oki wpc samkowo dla mnie nawet te naturalne smaki K** Olimp