CZAS NA SPALANIE, ZGARNIJ -40% Z KODEM: BURN40
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5120686

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 44 Napisanych postów 274 Wiek 4 lata Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 3007
wincol
Wygląda to trochę jak "lokowanie peoduku " ..
ale może tylko tak nieszczęśliwie wyszło i autor nie miał tego na myśli .. trzeba zerknąć w temat

Absolutnie nie mam zamiaru "lokowania produktu".
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 379 Napisanych postów 1032 Wiek 30 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 28392
Chłop po prostu tryska energią i chce się podzielić z nami wrażeniami :D ale spoko ja to rozumiem, to forum jest pewnego rodzaju anonimową grupą wsparcia dla koksów :DD
1
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 44 Napisanych postów 274 Wiek 4 lata Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 3007
Patriotaa
Chłop po prostu tryska energią i chce się podzielić z nami wrażeniami :D ale spoko ja to rozumiem, to forum jest pewnego rodzaju anonimową grupą wsparcia dla koksów :DD

Anonimowa grupa wsparcia dla koksów
Ale mnie tym rozbawiłeś
Szacuneczek
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1285 Napisanych postów 2087 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 55582
Mordo Ciebie tren robił w którym trena ani nic nie było i żyły Ci wychodziły xD ale i tak Cie szanuje za prostotę bycia xD
4

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Znawca
LevelPl
Mordo Ciebie tren robił w którym trena ani nic nie było i żyły Ci wychodziły xD ale i tak Cie szanuje za prostotę bycia xD

No przecież musiałeś mi o tym przypomnieć
No mówię, ja zdaję sobie sprawę z tego, że jestem podatny na placebo i najgorsze jest to, że ten kujawski mnie rzeczywiście robił właśnie dlatego trzeba się badać :)
Pamiętam jak pełen optymizmu i energii szedłem do labu po wynik i jaki zniesmaczony i już nie taki pełny energii wracałem z wynikiem
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 379 Napisanych postów 1032 Wiek 30 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 28392
Ciekawie to się zrobi dopiero jak jutro zrobisz badania i znowu się okaże ze masz placebo
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 5728 Napisanych postów 4559 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26883
Patriotaa
Ciekawie to się zrobi dopiero jak jutro zrobisz badania i znowu się okaże ze masz placebo

Przecież to jakiś gimbus jest

Michass90

...
Napisał(a)
Znawca
Michass90
Patriotaa

Zróbmy tak.
Wrzuć w moim temacie zdjęcie swojej sylwetki, a ja wrzucę zdjęcie swojej pod koniec cyklu i się przekonamy, który z nas miał więcej racji, ok?
Jeśli nic o mnie nie wiesz i pozwalasz sobie na tego typu komentarze w moją stronę, to jedynym gimbusem z nas dwóch, to jesteś właśnie ty, kolego drogi. Nie znam Cię, więc nic więcej o tobie nie powiem, sam o sobie powiedziałeś swoim zachowaniem wystarczająco.
3
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 5728 Napisanych postów 4559 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26883
Natural100procent
Michass90
Patriotaa

Zróbmy tak.
Wrzuć w moim temacie zdjęcie swojej sylwetki, a ja wrzucę zdjęcie swojej pod koniec cyklu i się przekonamy, który z nas miał więcej racji, ok?
Jeśli nic o mnie nie wiesz i pozwalasz sobie na tego typu komentarze w moją stronę, to jedynym gimbusem z nas dwóch, to jesteś właśnie ty, kolego drogi. Nie znam Cię, więc nic więcej o tobie nie powiem, sam o sobie powiedziałeś swoim zachowaniem wystarczająco.

Ale no chłopie przecież ty sie podniecasz placebo więc o czym mowa ? Jak mam inaczej to ocenić ? Gdzie jeszcze sam piszesz ze jesteś podatny na placebo
1

Michass90

...
Napisał(a)
Znawca
Michass90
Natural100procent
Michass90
Patriotaa

Zróbmy tak.

Ale no chłopie przecież ty sie podniecasz placebo więc o czym mowa ? Jak mam inaczej to ocenić ? Gdzie jeszcze sam piszesz ze jesteś podatny na placebo

Pl realia to nie jest grupa od tego rodzaju wymiany zdań. Chcesz ze mną porozmawiać? Zapraszam do mojego tematu, albo na priv, a tutaj nie zasmiecajmy. Za bardzo szanuję tą grupę i jej użytkowników.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Alldeynn
Polecane artykuły