SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4390546

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 70 Napisanych postów 258 Wiek 3 lata Na forum 156 dni Przeczytanych tematów 2707
wincol
Wygląda to trochę jak "lokowanie peoduku " ..
ale może tylko tak nieszczęśliwie wyszło i autor nie miał tego na myśli .. trzeba zerknąć w temat

Absolutnie nie mam zamiaru "lokowania produktu".
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 309 Napisanych postów 816 Wiek 29 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 21051
Chłop po prostu tryska energią i chce się podzielić z nami wrażeniami :D ale spoko ja to rozumiem, to forum jest pewnego rodzaju anonimową grupą wsparcia dla koksów :DD
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 70 Napisanych postów 258 Wiek 3 lata Na forum 156 dni Przeczytanych tematów 2707
Patriotaa
Chłop po prostu tryska energią i chce się podzielić z nami wrażeniami :D ale spoko ja to rozumiem, to forum jest pewnego rodzaju anonimową grupą wsparcia dla koksów :DD

Anonimowa grupa wsparcia dla koksów
Ale mnie tym rozbawiłeś
Szacuneczek
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 950 Napisanych postów 1462 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 45990
Mordo Ciebie tren robił w którym trena ani nic nie było i żyły Ci wychodziły xD ale i tak Cie szanuje za prostotę bycia xD
4

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
LevelPl
Mordo Ciebie tren robił w którym trena ani nic nie było i żyły Ci wychodziły xD ale i tak Cie szanuje za prostotę bycia xD

No przecież musiałeś mi o tym przypomnieć
No mówię, ja zdaję sobie sprawę z tego, że jestem podatny na placebo i najgorsze jest to, że ten kujawski mnie rzeczywiście robił właśnie dlatego trzeba się badać :)
Pamiętam jak pełen optymizmu i energii szedłem do labu po wynik i jaki zniesmaczony i już nie taki pełny energii wracałem z wynikiem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 309 Napisanych postów 816 Wiek 29 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 21051
Ciekawie to się zrobi dopiero jak jutro zrobisz badania i znowu się okaże ze masz placebo
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4660 Napisanych postów 3860 Wiek 34 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 21518
Patriotaa
Ciekawie to się zrobi dopiero jak jutro zrobisz badania i znowu się okaże ze masz placebo

Przecież to jakiś gimbus jest

Michass90

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Michass90
Patriotaa

Zróbmy tak.
Wrzuć w moim temacie zdjęcie swojej sylwetki, a ja wrzucę zdjęcie swojej pod koniec cyklu i się przekonamy, który z nas miał więcej racji, ok?
Jeśli nic o mnie nie wiesz i pozwalasz sobie na tego typu komentarze w moją stronę, to jedynym gimbusem z nas dwóch, to jesteś właśnie ty, kolego drogi. Nie znam Cię, więc nic więcej o tobie nie powiem, sam o sobie powiedziałeś swoim zachowaniem wystarczająco.
4
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4660 Napisanych postów 3860 Wiek 34 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 21518
Natural100procent
Michass90
Patriotaa

Zróbmy tak.
Wrzuć w moim temacie zdjęcie swojej sylwetki, a ja wrzucę zdjęcie swojej pod koniec cyklu i się przekonamy, który z nas miał więcej racji, ok?
Jeśli nic o mnie nie wiesz i pozwalasz sobie na tego typu komentarze w moją stronę, to jedynym gimbusem z nas dwóch, to jesteś właśnie ty, kolego drogi. Nie znam Cię, więc nic więcej o tobie nie powiem, sam o sobie powiedziałeś swoim zachowaniem wystarczająco.

Ale no chłopie przecież ty sie podniecasz placebo więc o czym mowa ? Jak mam inaczej to ocenić ? Gdzie jeszcze sam piszesz ze jesteś podatny na placebo
1

Michass90

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Michass90
Natural100procent
Michass90
Patriotaa

Zróbmy tak.

Ale no chłopie przecież ty sie podniecasz placebo więc o czym mowa ? Jak mam inaczej to ocenić ? Gdzie jeszcze sam piszesz ze jesteś podatny na placebo

Pl realia to nie jest grupa od tego rodzaju wymiany zdań. Chcesz ze mną porozmawiać? Zapraszam do mojego tematu, albo na priv, a tutaj nie zasmiecajmy. Za bardzo szanuję tą grupę i jej użytkowników.
1
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .