wincolWygląda to trochę jak "lokowanie peoduku " ..
ale może tylko tak nieszczęśliwie wyszło i autor nie miał tego na myśli .. trzeba zerknąć w temat
Absolutnie nie mam zamiaru "lokowania produktu".
Ilość wyświetleń tematu: 4390546
wincolWygląda to trochę jak "lokowanie peoduku " ..
ale może tylko tak nieszczęśliwie wyszło i autor nie miał tego na myśli .. trzeba zerknąć w temat
PatriotaaChłop po prostu tryska energią i chce się podzielić z nami wrażeniami :D ale spoko ja to rozumiem, to forum jest pewnego rodzaju anonimową grupą wsparcia dla koksów :DD
S ex
A lkohol
A naboliki
LevelPlMordo Ciebie tren robił w którym trena ani nic nie było i żyły Ci wychodziły xD ale i tak Cie szanuje za prostotę bycia xD
PatriotaaCiekawie to się zrobi dopiero jak jutro zrobisz badania i znowu się okaże ze masz placebo
Michass90
Michass90PatriotaaCiekawie to się zrobi dopiero jak jutro zrobisz badania i znowu się okaże ze masz placebo
Przecież to jakiś gimbus jest
Natural100procentMichass90PatriotaaCiekawie to się zrobi dopiero jak jutro zrobisz badania i znowu się okaże ze masz placebo
Zróbmy tak.
Wrzuć w moim temacie zdjęcie swojej sylwetki, a ja wrzucę zdjęcie swojej pod koniec cyklu i się przekonamy, który z nas miał więcej racji, ok?
Jeśli nic o mnie nie wiesz i pozwalasz sobie na tego typu komentarze w moją stronę, to jedynym gimbusem z nas dwóch, to jesteś właśnie ty, kolego drogi. Nie znam Cię, więc nic więcej o tobie nie powiem, sam o sobie powiedziałeś swoim zachowaniem wystarczająco.
Michass90
Michass90Natural100procentMichass90PatriotaaCiekawie to się zrobi dopiero jak jutro zrobisz badania i znowu się okaże ze masz placebo
Zróbmy tak.
Wrzuć w moim temacie zdjęcie swojej sylwetki, a ja wrzucę zdjęcie swojej pod koniec cyklu i się przekonamy, który z nas miał więcej racji, ok?
Jeśli nic o mnie nie wiesz i pozwalasz sobie na tego typu komentarze w moją stronę, to jedynym gimbusem z nas dwóch, to jesteś właśnie ty, kolego drogi. Nie znam Cię, więc nic więcej o tobie nie powiem, sam o sobie powiedziałeś swoim zachowaniem wystarczająco.
Ale no chłopie przecież ty sie podniecasz placebo więc o czym mowa ? Jak mam inaczej to ocenić ? Gdzie jeszcze sam piszesz ze jesteś podatny na placebo