SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4390510

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 22141 Napisanych postów 31227 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 876689
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 99591 Napisanych postów 370616 Wiek 48 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1687741
Dugii2
Natural100procent
Panowie, co to za mityczny lab ten emperor? Kompletnie żadnej informacji nie idzie znaleźć na jego temat...

Pewnie od tygodnia istnieje :)

Ale na bank lab dla wybrańców, wszystko zawyzonw nawet nie trzeba wbijać.
3

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2798 Napisanych postów 24517 Wiek 42 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 407261
Dugii2
Natural100procent
Panowie, co to za mityczny lab ten emperor? Kompletnie żadnej informacji nie idzie znaleźć na jego temat...

Pewnie od tygodnia istnieje :)

Nie, od 8dni
Jprd .. to że czego ktoś nie zna nie znaczy że to g.. czy nie wiadomo co , ja większość labow pewnie nie znam ale czy to znaczy że są ch... warte bo ja tak powiem... jakbyście pierwszy dzień w tym dziale siedzieli
U mnie akurat ten lab jakiś czas już jest i wszystko co bralem ja czy chłopacy póki co sprawuje się jak należy czy to orale czy inj
4
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 23 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 66757
Ode mnie takie małe info. Chłopaki od jakiegoś czasu biorą ten emperor co niby miał być zamiennikiem andro i sobie chwalą. Ale to wiadomo, że na sobie trzeba sprawdzić. Jak ktoś wbija niech daje znać bo mam akurat do niego dostęp
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 90 Wiek 34 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 5429
Jeżeli to prawda co piszecie, że andro ma się wycofać z PL to szkoda, bo coraz bardziej mi się podoba ten lab. Właśnie odebrałem wyniki na środkach z andro i jest bardzo dobrze, o ile dobrze interpretuje, bo wiadomo lekarzem nie jestem, ale symex ładnie trzyma estro, a test przy 400mg tygodniowo 4x pnad norma wiec jest git.

Zmieniony przez - Wyj**ongos w dniu 2024-06-26 13:19:42

Zmieniony przez - Wyj**ongos w dniu 2024-06-26 13:21:04
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 493 Napisanych postów 1439 Wiek 32 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 107972
Będzie normalnie w PL
3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 70 Napisanych postów 258 Wiek 3 lata Na forum 156 dni Przeczytanych tematów 2706
Panowie zapraszam do mojego tematu, jestem tydzień na cyklu, wszystko z Medical Pharma
Test prop 70mg ed
Master prop 70mg ed
Oxa 70mg ed
Na stronie 18 zdjęcie przed pierwszymi zastrzykami i na stronie 19 zdjęcie tydzień od pierwszych zastrzyków. Lab warty uwagi.
Miałem iść na badania dzisiaj, ale idę jutro z tego powodu, że chciałem też profil tarczycowy zbadać, ale zapomniałem się i zjadłem śniadanie, i jeszcze do tego z większą ilością węgli niż zwykle, bo mam dzisiaj dzień wolny i chciałem zrobić mocniejszy poranny trening.
A żeby mieć pewnieszjy wynik tarczycy, to trzeba być na czczo.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3411 Napisanych postów 5155 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 47198
Natural100procent
Panowie zapraszam do mojego tematu, jestem tydzień na cyklu, wszystko z Medical Pharma
Test prop 70mg ed
Master prop 70mg ed
Oxa 70mg ed
Na stronie 18 zdjęcie przed pierwszymi zastrzykami i na stronie 19 zdjęcie tydzień od pierwszych zastrzyków. Lab warty uwagi.
Miałem iść na badania dzisiaj, ale idę jutro z tego powodu, że chciałem też profil tarczycowy zbadać, ale zapomniałem się i zjadłem śniadanie, i jeszcze do tego z większą ilością węgli niż zwykle, bo mam dzisiaj dzień wolny i chciałem zrobić mocniejszy poranny trening.

Ale, że co? Po tygodniu już widać zmiany w sylwetce i lab pewny?
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2798 Napisanych postów 24517 Wiek 42 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 407261
Wygląda to trochę jak "lokowanie peoduku " ..
ale może tylko tak nieszczęśliwie wyszło i autor nie miał tego na myśli .. trzeba zerknąć w temat
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 70 Napisanych postów 258 Wiek 3 lata Na forum 156 dni Przeczytanych tematów 2706
Psycho Dad
Natural100procent
Test prop 70mg ed
Master prop 70mg ed
Oxa 70mg ed

Ale, że co? Po tygodniu już widać zmiany w sylwetce i lab pewny?

Rzuć okiem na mój temat. CH mni obchodzi reklamowanie czegokolwiek, tym bardziej, że za to nikt mi nie płaci, a jak ktoś nawet by chciał, to ch na to kładę. Mam swoją godność, nie da się mnie kupić.
Rzeczywiście minął tydzień, jestem dosłownie, ale to dosłownie wystrzelony
To co biorę ewidentnie działa, albo to placebo, a ja jestem dość podotny na plecebo. Jutro idę na badania i wrzucę w swoim temacie wyniki, to będzie wiadomo co i jak.
2
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .