RABATY DO 90% I GRATISY W KOSZYKU! NIE CZEKAJ, PROMO TRWA DO WYCZERPANIA ZAPASÓW!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5327243

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11196 Napisanych postów 52054 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
5 pierwszych bierz
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 697 Napisanych postów 6812 Wiek 41 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 68615
Z tym T400 DNA dziwna sprawa ja miałem pół uda spuchniete i bolało jak jasny ch.. wczoraj 2 kumpli z tego samego flakonu co ja biło i żaden się na nic nie skarży chyba ch**owo ukułem po prostu

Zmieniłem na cyp też z DNA wchodzi jak złoto zero bólu czy innych niepokojących objawów

..."Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój moim honorem zwycięstwo jest
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."

doradca C/S ze wskazaniem na combat

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 137 Napisanych postów 554 Wiek 35 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 16892
Siemka, panowie warto zainwestować w T3 Tiromel?
1
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 106 Wiek 48 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 6574
No właśnie dziwna sprawa.
Bo znowu ja pisałem trochę postów wstecz też o Stanach zapalnych z T400 DNA, potem zmieniłem na cypio dna i było git że dwa flakony, ale w poniedziałek zacząłem kolejny i już dupę urywa i oczywiście stan zapalny jakby ktoś balon z wodą mi przykleił
Także dziwna sprawa.

arasaras

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 697 Napisanych postów 6812 Wiek 41 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 68615
Gdyby nie to że kumple bili z tego samego flakonu doszukiwał bym się problemu w towarze a tak mam zagwozdkę
Może po prostu czas na zmianę organizm mi podpowiada

..."Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój moim honorem zwycięstwo jest
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."

doradca C/S ze wskazaniem na combat

...
Napisał(a)
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 21060 Napisanych postów 71732 Wiek 43 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 577311
legend300
lodzianin1
legend300
a jaki tren ace panowie polecacie? bo mam duzy wybor. Testowałem z b.m pharma to lipa, parabolan balkana klepał o wiele lepiej

Co tam masz w zasięgu??

platinium, nanda, ions, vertex , swiss , malay, aplha pharma , shree

1 z listy będzie dobrym wyborem.
1

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2515 Napisanych postów 8350 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 100413
Wellona tren E ktoś bił?

Kompleksowe prowadzenie online.

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 108 Napisanych postów 437 Wiek 40 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 225066
musculedream
Witam potrzebuje dobra cypio najlepiej bezbolesne<).... mam do wyboru nastepujace laby wellona , vertex, balkan , ions, alpha pharma, co polecacie:)
Aktualnie wbijam Bałkana działa i bezbolesny
...
Napisał(a)
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 9278 Napisanych postów 83756 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 708094
robertjudi
Wellona tren E ktoś bił?

Kilka stron wcześniej było pisane ze jest ok .
1

TRENINGI KATOWICE Sebastian Szmit

Kompleksowe prowadzenie online
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 48 Wiek 29 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 12005
Pharmacy boom jakie ma opinie? Chodzi mi o testa prop/enan i masteron?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Blackmonth
Polecane artykuły