SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4448960

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 236 Wiek 26 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 3653
Panowie czy ktoś miał do czynienia z hormonem z firmy Crystal project cryotropin? Dziękuję za odpowiedź

Zmieniony przez - Xades111 w dniu 2024-06-25 13:22:42
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1076 Napisanych postów 19631 Wiek 40 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 161535
prz1993
Niee bardziej mi się wydaje że to stąd, że sporo osób z branży co biło andro, przeszło na ten emperor. Przynajmniej wśród moich znajomych zawodników to widać. Ale pytałem się tego współwłaściciela andro, który zresztą kilka środków sam z tego bije To mówił że nie ma nic wspólnego z tym labem.

Właściciel andro bije sam emperor grubo :D

Zmieniony przez - prz1993 w dniu 2024-06-25 10:50:30

Zmieniony przez - ziki2000 w dniu 2024-06-25 16:19:31
2

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 27 Wiek 33 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 695
Pisałem ostatnio o tym andro, że olej jest trochę inny, bardziej ciemniejszy odcień, ale tak czy siak dalej jest jasny. Nie ma co pierd*lić dalej enanik robi robotę, odcień nie zmienił mocy. Czasami niestety przez poranne zmiany mam możliwość snu nawet po 4 godziny a mimo to wstaje nakręcony rano na robotę pełen sił. A bzykanie cały czas w głowie, czasami libido tak wywalone jak po dobrym krysztale sprzed lat... Chcę tylko uświadomić, że jeżeli chodzi o mnie to andro cały czas na poziomie, a wbijam tylko 250 mg co 4 dni.

Zmieniony przez - Nesperato w dniu 2024-06-25 18:03:02
3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 320 Napisanych postów 847 Wiek 29 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 21765
BarteQ BQ
ziki2000
Znajomy mówił że epitalon po 3 miechach powodował powstawanie włosów tam gdzie ktoś miał placki na głowie itd i tak u paru osób zauważył taką poprawę mowa o facetach jak i kobietach stąd testuję sam ten środek

To też zależy jakie masz uwarunkowania genetyczne lub czy są to skutki androgenowe. Jeśli genetyczne to tylko przeszczep a znam klinikę co na raty Ci rozłożą (jak jesteś zainteresowany to napisz na priv)jeśli ta druga opcja to możesz się bawić epi+ghkcu z tym że w medycynie ghk to dają ok 100-150mg na tydzień. Najlepiej jakbyś udał się do trychologa na jakąś konsultację to Ci oceni sytuację.

Sory za mały off top ale powiem tak j**ać trychologów :D ja bujalem się z 8 miesięcy w miejscu z objawami LZS na głowie z nimi i jedyne co to potrafią to wciskać dermokosmetyki. Szampony za 200zl i jakieś wcierki za 300zl które nie pomagają nic w szczególności jak ktoś na bombie jest i ma wahania hormonów które wzmagają bez wątpienia takie problemy. Farmakologia to jest to i pomógł mi w 3dni zwykły preparat na bazie kwasu salicylowego z apteki za 30zl zapisany przez lekarza a nie kosmetologów. Tak samo jest z łysieniem zabiegi trycholgoczine są nic nie warte a kosztują tysiące zlotych.Tutaj jak ktoś ma jaja to bierze się finasteryd i tak samo bez problemu ogarnięty lekarz dermatolog da ci receptę na recepturowe tabletki minoxidylu który w oryginale jest jako preparat do wcierania a dodatkowo jeszcze lekko obniży ciśnienie.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 69 Napisanych postów 128 Wiek 38 lat Na forum 262 dni Przeczytanych tematów 2788
Jasne oczywiście, że masz rację. Nie chodziło mi o jakieś preparaty bo to śmiechu warte leczyć się takimi specyfikami. Przy saa to w konsekwencji i tak jak ktoś ma skłonności to tylko zabieg zostaje.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 71 Napisanych postów 265 Wiek 4 lata Na forum 192 dni Przeczytanych tematów 2794
Panowie, co to za mityczny lab ten emperor? Kompletnie żadnej informacji nie idzie znaleźć na jego temat...
...
Napisał(a)
Usunięty przez lodzianin1 za pkt 1 regulaminu
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 101724 Napisanych postów 372818 Wiek 48 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1694301

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2947 Napisanych postów 24688 Wiek 42 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 409519
g**** bo co ? Brales cos kiedyś w ogóle od nich ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 520 Napisanych postów 1183 Wiek 40 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 24903
Natural100procent
Panowie, co to za mityczny lab ten emperor? Kompletnie żadnej informacji nie idzie znaleźć na jego temat...

Cis mi się wydaje że jakaś reklama tego bo pierwszy raz o tym słyszę
1

Dugi

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 520 Napisanych postów 1183 Wiek 40 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 24903
Natural100procent

Pewnie od tygodnia istnieje :)
1

Dugi

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .