-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4996185

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 38 Wiek 46 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1204
Konto mam z 5 lat nic nie wniosłeś do tematu pozdrawiam …
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 168 Wiek 48 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 2044
LevelPl
Jak widzę że ktoś pojawia się i poleca "XXX" nowość, zaraz ktoś pyta się czy ktoś słyszał o "XXX" nowości, i to wszystko świeże konta to krwa ale tak, nie czytam nawet pytan a co dopiero starać się zrozumieć jak każdy wie o co chodzi xD

Wiadomo o co chodzi kolego. Popieram cię w 100%

kokos

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 573 Napisanych postów 1291 Wiek 41 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 27116
Kolega ma. Datę rejestracji 2012. Także wiecie. Najpierw sprawdźcie
2

Dugi

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 117 Napisanych postów 865 Wiek 33 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 10416
Ale dlaczego się denerwujesz?
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2935 Napisanych postów 15932 Wiek 35 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 892054
Dugii2
Kolega ma. Datę rejestracji 2012. Także wiecie. Najpierw sprawdźcie

A ostatni post zanim zapytał o Nasa z 2013 roku
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1248 Napisanych postów 2047 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54900
To 5 czy 11 lat ma? Czy pomylił konta? XD i większość postow zachwalające dane rzeczy jak to robi jego i jego kolegów xD nie moja sprawa ale mam lekką irytacje na takie rzeczy ;) nie lubię pompowania ani anty pimpu ale później słyszę na siłowni od kolesi że żrą wino z Hermesa, że badania są na ich stronie a chłopy popchnięte jak na Mietku, ale widocznie tak na nich wino działa xD

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 38 Wiek 46 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1204
Panowie tak podsumowując nie wiem jak Wy ale ja już trochę wbijam towar pojawia się coś nowego jak nasa wiec pytam czy ktoś to brał i o jakaś opinie ładnie to wyglada zazwyczaj nowe firmy robią na początku dobry towar tylko zapytałem o nasa a czytam takie p******y od kiedy mam konto co reklamuje itd . Jak baby ..nikt nie odpowiedział poprostu ..nie brałem nie wiem jak działa i to wszystko , a tu filozofy takie ze hej ..to forum czy co to jest ? Ogarnijcie się :) pozdrawiam jak wbije dam znać jak działa bez filozofii ..
...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6737 Napisanych postów 16835 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399967
jak by kazdy ci mial pisac, ze nie wie bo nie wbijal to takich odpowiedzi danego labu by sie ciagnelo na 10+ stron jak piszesz, swiezy lab, malo kto mial stycznosc, bo tutaj od lat kraza te same firmy to malo kto chce testowac cos swiezego, jak stare dzialaja... jak cos sie nie zj**alo to po co zmieniac? jak masz czas, to zobacz z 20 stron wstecz, masz nonstop te same laby, wiec ciezko, zeby ktos wskoczyl na "swiezaka" skoro masz polecane i sprawdzone laby... wiem ze nie takiej odpowiedzi oczekiwales ale te forum rzadzi sie swoimi prawami - niestety a moze stety
2

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Początkujący
Luz
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1248 Napisanych postów 2047 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54900
Nie miej za zle poprostu parę stron wcześniej już się typ pojawił od tego nasa xD chyba dwóch nawet xD jeden nawet cenniki wysyłał xD stąd moja irytacja na kolejny wysyp ludzi od nasa xD

S ex
A lkohol
A naboliki

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły