-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5004794

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2518 Napisanych postów 8349 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 100375
Razak latało dużo wersji już potem, ale to nie znaczy że kopia nie będzie np. działać

Kompleksowe prowadzenie online.

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1112 Napisanych postów 19836 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 162922
luk321
Witam pytanie brał ktoś ostatnio lub bierze gorilaz pharm test cypio,enan jakie opinie?. Tylko do tego mam teraz dostęp. Proviron lata w Polsce jakiś pewny?

Zmieniony przez - luk321 w dniu 2022-03-01 18:22:11

Provi actiza daje radę
Squib ma tez dobrego ale chyba teraz brak

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 695 Napisanych postów 736 Wiek 44 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 10212
lordknaga
To remedies byly ampy a healthcare to butle? Ja bilem dawno temu wlasnie ampy a u mnie teraz tylko butle lataja.

W obu były czy są po 1 ml
Butli nie widziałam .
1

Bierzesz jak dziecko , wyglądasz jak dziecko...

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 3 Wiek 36 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 761
Araas
Co sądzicie o produktach?
EURO-PHARMACIES

pytam bo mają swoją stronę a co za tym idzie łatwy dostęp

Łatwy dostęp to oni będą mieli do twoich danych, gdy tam kupisz. Oni nie mają żadnych zasad i publicznie podają dane kto od kogo kupił i kto komu sprzedał.
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 859 Napisanych postów 1902 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 29408
Mlad
Araas
Co sądzicie o produktach?
EURO-PHARMACIES

pytam bo mają swoją stronę a co za tym idzie łatwy dostęp

Łatwy dostęp to oni będą mieli do twoich danych, gdy tam kupisz. Oni nie mają żadnych zasad i publicznie podają dane kto od kogo kupił i kto komu sprzedał.
Skąd takie informacje?? Napisz lud daj dowód na to.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 349 Napisanych postów 446 Wiek 33 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 12008
ziki2000
alphaGEN jakieś opinie ??

alphaGEN sam osobiście przerabiałem podstawy po tren i master wszystko działało, mam jeszcze parę zapasów które też pójdą w ruch. Jedyne co mogę się przyczepić to do propa bo akurat był bolesny dla mnie i nie tylko, bo koledzy walili i też mieli dyskomfort po strzałach.
1
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 57 Wiek 36 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 634
Panowie Oxygen Pharma ktoś coś slyszal o tym UG czy to klepie coś tam?
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 98 Napisanych postów 329 Wiek 42 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 62637
ziki2000
luk321
Witam pytanie brał ktoś ostatnio lub bierze gorilaz pharm test cypio,enan jakie opinie?. Tylko do tego mam teraz dostęp. Proviron lata w Polsce jakiś pewny?

Zmieniony przez - luk321 w dniu 2022-03-01 18:22:11

Provi actiza daje radę
Squib ma tez dobrego ale chyba teraz brak

Podzielam opinię kolegi, dodatkowo stosowałem około roku temu Androchem i działał wzorowo, obecnie Panaxa, równie dobrze.

Asharein

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 76 Napisanych postów 734 Wiek 35 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 8732
Primobolan występuje jako enanthate czy acetate? Po czym rozpoznać który jest który i jakich firm najlepiej? Androchem będzie okej?
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106434 Napisanych postów 378530 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1712108
Wszędzie raczej kupisz tylko długa prime,andro będzie ok
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Crearose
Polecane artykuły