SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3724020

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 853 Napisanych postów 13719 Wiek 50 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 125559
Krzychu79
Skint to chyba bił/bije może coś napisze.

Taa, a później będzie ,że pimpuję cholera

Już koledze przecież pisałem, biję/biłem trochę środków z Nordic Pharmacy i tak:
testy - cyp/enan/mix bdb
tren E - bdb
meta - bdb

Z innych firm w/w środki na wysokim poziomie: Androchem, Nexium, Genamed, z dawniejszych czasów Balkan. Bardziej w historię się nie będę zagłębiał

Zmieniony przez - skint73 w dniu 2019-07-16 19:13:47
3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 47 Napisanych postów 313 Wiek 40 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 5495
Dzieki chlopaki kazda wasza opinia jest dla mnie warzna
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 89292 Napisanych postów 358108 Wiek 47 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1650557
skint73
Krzychu79
Skint to chyba bił/bije może coś napisze.

Taa, a później będzie ,że pimpuję cholera

Już koledze przecież pisałem, biję/biłem trochę środków z Nordic Pharmacy i tak:
testy - cyp/enan/mix bdb
tren E - bdb
meta - bdb

Z innych firm w/w środki na wysokim poziomie: Androchem, Nexium, Genamed, z dawniejszych czasów Balkan. Bardziej w historię się nie będę zagłębiał

Zmieniony przez - skint73 w dniu 2019-07-16 19:13:47

A to jednak znam calkowicie zapomnialem ze ty pisales o nordicu
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 120 Napisanych postów 1035 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 31162
Gubi83
Chlopaki dobry test enatan i cypionan sprawdzony I nie przereklamowany

Nie przereklamowany to Platinium- na pewno
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 621 Napisanych postów 652 Wiek 39 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 4128
Gubi83
Chlopaki dobry test enatan i cypionan sprawdzony I nie przereklamowany

Od siebie moge polecic testy Egzogen ,bite osobiscie a w tej chwili suste z boldem lece . Z Dna tez bedziesz zadowolony ludzie chwala tego laba sam bede oxe bral jak tylko skoncze turke .

Miałem być Bogiem a żyje z anabolicznym nałogiem :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 42 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 7581
Gubi83
Jedynie do jakich firm mam dostep to British dragon,phenom pharma,Nordic pharmacy

Nordic Pharmacy bardzo dobry lab, w zeszłym roku przygotowywałem się na środkach tego labu wszystko jak należy, teraz również stosuje i nie powiem złego słowa, widziałem także badania środków z labolatorium wszystko ok
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 47 Napisanych postów 313 Wiek 40 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 5495
Ogarne po troche z kazdego wtedy Bede mial lepsze obeznanie :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Wiem ze wyszedl teraz mix test 400 z Nordica ale jakos do zadnych powyzej 250 nie mam pewnosci ze akurat tyle tam jest duzo moich znajomych mowi ze to fake
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3577 Napisanych postów 36475 Wiek 41 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 260552
luk321
Witam brał ktoś test cypio i enan laby ions pharma,vertex ,wellona,nexium,genemed

Jeden kit , wszystkie ok
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 89292 Napisanych postów 358108 Wiek 47 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1650557
Gubi83
Wiem ze wyszedl teraz mix test 400 z Nordica ale jakos do zadnych powyzej 250 nie mam pewnosci ze akurat tyle tam jest duzo moich znajomych mowi ze to fake

Te 400 setki sa ok części firm
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

WHEY premium