EXTRA RABAT NA DZIEŃ OJCA! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5066634

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 259 Napisanych postów 827 Wiek 40 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 10645
Wiedziałem że znajdzie się mendoza co będzie to kwestionować nawet jak dałem swój prywatny towar i badania są min 50% płacone przeze mnie ale trudno , życie. Nie potrzebne bicie piany to i etykiety trzeba zrobić adekwatne skoro właśnie na nie się łapią chętni skoro mona mieć 300 zamiast 200 czy 250 w tej samej cenie. Tragedii nie ma oczywiście ale czy honorowo robi lab z tak bogatą ofertą żeby walić na przysłowiowe 20% majonezu więcej jak w biedronce ?
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1277 Napisanych postów 2077 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 55252
Piękny/młody
Inny estr czyli sugerowałem się tym co było w necie na badaniu gdzie stuknęło 470 a było enan,cyp i prop a tu dekanian zamiast cypa. Ile by nie było to 50 jest sporo zanizone biorąc pod uwagę ze to zabieg celowy a nie przypadek bo deka nie wyszła 270 czy 230 a równo 250 to samo z primo, 99,6 chyba więc precyzja jest tylko szczerość nie ta. Panaxa badałem i max 10mg byli off na teściu

To że akurat dekanian to lepiej ;) bo kiedyś enan a cypio nie ma prawie w ogóle różnicy w estrze a dekanian testa jednak dłuższy. Więc to na plus ;)
2

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 259 Napisanych postów 827 Wiek 40 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 10645
LevelPl
Piękny/młody
Inny estr czyli sugerowałem się tym co było w necie na badaniu gdzie stuknęło 470 a było enan,cyp i prop a tu dekanian zamiast cypa. Ile by nie było to 50 jest sporo zanizone biorąc pod uwagę ze to zabieg celowy a nie przypadek bo deka nie wyszła 270 czy 230 a równo 250 to samo z primo, 99,6 chyba więc precyzja jest tylko szczerość nie ta. Panaxa badałem i max 10mg byli off na teściu

To że akurat dekanian to lepiej ;) bo kiedyś enan a cypio nie ma prawie w ogóle różnicy w estrze a dekanian testa jednak dłuższy. Więc to na plus ;)

Zgodzę się bo jest teraz inny okres półtrwania każdego estru a poprzedni był trochę z doopy skład z cypio i enanem .
Niedawno pytałem chętnych o badania i pisałem o tym na forum tak dla przypomnienia . Bez etykiety to będzie że może być wszystko a wyślesz z etykietą to b3dzie że może być sugerowany wynik albo korupcja nawet under do labu hahaha no komedia jak zwykle przy takich operacjach dla niedowiarków
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 3174 Napisanych postów 13767 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 186590
Piękny/młody
Wiedziałem że znajdzie się mendoza co będzie to kwestionować nawet jak dałem swój prywatny towar i badania są min 50% płacone przeze mnie ale trudno , życie. Nie potrzebne bicie piany to i etykiety trzeba zrobić adekwatne skoro właśnie na nie się łapią chętni skoro mona mieć 300 zamiast 200 czy 250 w tej samej cenie. Tragedii nie ma oczywiście ale czy honorowo robi lab z tak bogatą ofertą żeby walić na przysłowiowe 20% majonezu więcej jak w biedronce ?

Posłuchaj, musisz się pogodzić z tym że każdy może mieć własne zdanie, mnie śmieszy jakieś zdzieranie etykiet, to jest labolatorium nie szaman z kadzidłem i kryształową kulą,
to że jest to twój prywatny towar, to ty tak uważasz, to że płacisz za badanie, to też twoje słowa, brak etykiet dodaje jeszcze więcej nuty niepewności,
przykro mi że się zawiodłeś, ale to internet, pełen, krętaczy, oszustów, kombinatorów, manipulatorów, pewien to mogę być jak się ze swoimi ziomkami zrzucę na badanie albo sam dla siebie wyślę, nie to żebym jakoś specjalnie kwestionował to twoje badanie, próbuje cię tylko uświadomić że to jest bardzo proste pole do manipulacji, to wszystko, także nie pompuj się tam bo nic do ciebie ani tego co robisz nie mam

Brak podpisu

...
Napisał(a)
Ekspert
Dla mnie przekaz miał być prosty , zbadane i zauważone więc albo trzymajcie fason i róbcie pod etykietę albo znajdzie się inny c tak zrobi . Konkurencja nie spi i jest jej w hooy . ŚP panax czym się wybił? Stężeniami 300 i wyżej? Nie , stabilne tradycyjne ale dobrej jakości i dobrej cenie.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 3174 Napisanych postów 13767 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 186590
W szerszej perspektywie nikogo to nie obchodzi a w szczególności producenta tego labu,
osobiście nie szukam nowości, bo po co, korzystam ze sprawdzonych firm które są długo na rynku, one nie muszę się wybijać ani nic z tych rzeczy, mają to za sobą, trzymają poziom cały czas, nie trzeba ich reklamować, bo dobry produkt obroni się sam

Zmieniony przez - Arkus P w dniu 2024-09-30 15:49:06
1

Brak podpisu

...
Napisał(a)
Ekspert
Produktów nie znasz , nowości nie szukasz więc po hoiy piszesz I sam pianę bijesz . Był boom na monstera więc i ja zrobiłem zapasy skoro inni chwalą. Wyszło jak wyszło i nie skreślam labu a jedynie dystansu nabieram i poprawkę biorę na stężenia i dawkowanie . Producenta na 100% zainteresuje bo jak wspaniałem potencjał jest a jak będzie precyzja to przepis na sukces albo konkurencja wygra , tyle.
5
...
Napisał(a)
Ekspert
Bo mogę, od tego jest forum, jeśli tego nie rozumiesz, nic na to nie poradzę

Zmieniony przez - Arkus P w dniu 2024-09-30 15:59:20
2

Brak podpisu

...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22132 Napisanych postów 31969 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 886522
Badania są legit, to sam mogę potwierdzić. Kto chce niech wierzy, nie to nie Ja sam od dawna lecę na monsterze, i lekki niesmak jednak jest. Wyników reszty jak bold 300, enan 300, susta 300 można się tylko domyślać.
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3160 Napisanych postów 25139 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 416015
Bez znaczenia jaki to lab by był, tak nie powinno być i tyle. Skoro pisza 300mg to kupujac to tyle oczekujemy.
Przy 3ml week robi się już 150mg. mniej , nawet jeżeli ktoś tego nie odczuje to nadal nie zmienia to faktu, że to walenie w ch...
7
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Dzien ojca
Polecane artykuły