Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4955089

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 999 Napisanych postów 520 Wiek 33 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 11249
Wg mnie w tej chwili jedynym problemem w zakupach online jest wysoka cena. Zamawiałem nie raz z wielu stronek i zawsze towar git. Bardziej to dla mnie wiarygodne od zakupów od randomowego typa z jakiejś grupy FB
Co innego jeśli już mamy sprawdzonego dila.
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 61 Wiek 42 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 4086
Witam! Valhalla Pharmaceuticals,
coś słyszał o nich ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106297 Napisanych postów 378321 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711583
Nie lepiej celować w coś pewnego?

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 61 Wiek 42 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 4086
lodzianin1
Nie lepiej celować w coś pewnego?

Wiadomo,cenowo tylko fajnie to wygląda,co chwilę mnie "mailami" zasypują, także ciekawy jestem czy ktoś coś od nich stosował ...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1226 Napisanych postów 2035 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54672
A nie piszą w mailu że po stosowaniu ich środków valhalla gwarantowana po śmierci? XD
2

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
LevelPl
A nie piszą w mailu że po stosowaniu ich środków valhalla gwarantowana po śmierci? XD

XD
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5628 Napisanych postów 4497 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26230
Ja nie wiem skąd wy te laby wynajdujecie co raz to ciekawsze nazwy valhalla to już w ogóle;))
2

Michass90

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5628 Napisanych postów 4497 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26230
KrzysiekJ92
Wg mnie w tej chwili jedynym problemem w zakupach online jest wysoka cena. Zamawiałem nie raz z wielu stronek i zawsze towar git. Bardziej to dla mnie wiarygodne od zakupów od randomowego typa z jakiejś grupy FB

Też kiedyś brałem " online ze stronek " i fakt widziałem progres szczególnie na początku baa nawet więcej ja nie widziałem ze rosne bo nie robiłem pomiarów dopiero ciuchy zaczęły dawać znać szczególnie koszulki sie robiły " mniejsze jakoś " i znajomi mówili że wiekszy jestem a co niektórzy bezpośrednio czy jestem na bombie wtedy to uświadamiadomilo że jednak rosnę . Ale fakt minusem tych " stronek " jest cena która czesto jest zawyżona

Michass90

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 828
pharma genetics opinie ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 64 Napisanych postów 134 Wiek 30 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 6626
Michass90
KrzysiekJ92

Też kiedyś brałem " online ze stronek " i fakt widziałem progres szczególnie na początku baa nawet więcej ja nie widziałem ze rosne bo nie robiłem pomiarów dopiero ciuchy zaczęły dawać znać szczególnie koszulki sie robiły " mniejsze jakoś " i znajomi mówili że wiekszy jestem a co niektórzy bezpośrednio czy jestem na bombie wtedy to uświadamiadomilo że jednak rosnę . Ale fakt minusem tych " stronek " jest cena która czesto jest zawyżona

Nie za bardzo rozumiem, co ma historia o Twoim wyrastaniu z koszulek do środków kupionych ze stron internetowych/przez internet. To jest ten sam towar co u dila, tylko że ktoś ogarnął sobie domenę i pcha w ten sposób towar.
9
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły