CZAS NA SPALANIE, ZGARNIJ -40% Z KODEM: BURN40
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5120622

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 5728 Napisanych postów 4559 Wiek 34 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26883
Mind f***er
Mat789
Po 6 latach znów chce się doładować, jakieś Laby polecacie ? Będę się rozglądał za nabyciem, chciałbym tym razem Androchem spróbować i będę się rozglądał za nim, możecie jeszcze powiedzieć jakie Laby trzymają poziom teraz ?

Andro, Panax, Nexium, IONS, Vertex, Monster, Squibb.

Dokładnie sam stosowałem Andro , Panax i Monster obecnie i jestem zadowolony
1

Michass90

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 40 Wiek 1 rok Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 577
Ktoś brał hgh z nouveaux i poleca?
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 72 Napisanych postów 729 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 52986
Kreaxxx
Pomperiusz
Jak soda warto nadal inwestować ?

Miałem kolegę bardzo chwalił sodę ...ale jak przeszedł na Andro to już na nim został i nie chciał innej firmy:) Wiele kolego z silki chwali swoje firmy ,ale jak przechodzą na Andro lub Squibb to nie chcą już niczego innego.
. Nie mam kompletnie dostępu do andro na ten moment a na panaxie nie raz zapalanie się robi bo na jakimś innym oleju jest robiony niż inne laby (nie tylko moja opinia ale też innych ludzi) dlatego pytam awaryjnie o sodę bo niby z 2/3 ludzi chwaliło to ostatnio..
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 48 Napisanych postów 4505 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 35524
dobry dzień

ions ? monster lab ? vertex ? który enan wybrać ?

dzięki ! pozdrawiam :)
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 80 Wiek 35 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 488
Panowie to jakie najlepsze firmy labow w obecnym czasie?
Głównie proszę o wypowiedz łodzianin i innej starej gwardii wyjadaczy

Zmieniony przez - CyklSterydowy w dniu 2024-04-21 17:03:32

„Nie wydawaj wyroku, zanim nie wysłuchasz przeciwnej strony”.

...
Napisał(a)
Usunięty przez lodzianin1 za pkt 1 regulaminu
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 80 Wiek 35 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 488

„Nie wydawaj wyroku, zanim nie wysłuchasz przeciwnej strony”.

...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106720 Napisanych postów 379020 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1713450
Takich treści nie umieszczamy ,jest sporo labow wartych uwagi napisz co masz w zasiegu

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1055 Napisanych postów 674 Wiek 44 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 8565
Marcinx66
dobry dzień

ions ? monster lab ? vertex ? który enan wybrać ?

dzięki ! pozdrawiam :)

Z tych trzech obojętnie, kieruj się ceną.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 259 Napisanych postów 832 Wiek 41 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 10704
Pomperiusz
Kreaxxx
Pomperiusz
Jak soda warto nadal inwestować ?

Miałem kolegę bardzo chwalił sodę ...ale jak przeszedł na Andro to już na nim został i nie chciał innej firmy:) Wiele kolego z silki chwali swoje firmy ,ale jak przechodzą na Andro lub Squibb to nie chcą już niczego innego.
. Nie mam kompletnie dostępu do andro na ten moment a na panaxie nie raz zapalanie się robi bo na jakimś innym oleju jest robiony niż inne laby (nie tylko moja opinia ale też innych ludzi) dlatego pytam awaryjnie o sodę bo niby z 2/3 ludzi chwaliło to ostatnio..

Lecę ja na panax i znajomi i żaden nie miał problemów z zapaleniami , chyba że po dhb co jest wpisane w ryzyko. Biłem wszystko poza trenami i czuć najmocniej było NPP ale tyle że na drugi dzień i nic więcej . Narzekał jeden na deke ale zmienił na Nexium i to samo czyli nie wina towaru .
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 48 Napisanych postów 4505 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 35524
jednak medina tylko, będzie to samo ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Alldeynn
Polecane artykuły