EXTRA RABAT NA DZIEŃ OJCA! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5071372

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 109 Napisanych postów 1214 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 198665
Tak samo ja z squibem nigdy nie mailem jakich kolwiek problemowi że boli że ropa się zrobiła że syfy wyskakują itp, ale każdy ma swojego faworyta i to rozumiem
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 108 Napisanych postów 897 Wiek 44 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 72394
lapa19
Jakie opinie o prop enan npp z TheMuscleFactory ??

Ja akurat brałem cypio i fraga i jest ok
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1113 Napisanych postów 19836 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 162922
Helionus
Rozumiem, ból po strzale, czasem coś czuć. Zastanawia mnie jednak jak tacy ludzie treningi robią. Jak w ostatnich powtórzeniach ból(hiperkondensacja metabolitów) jest taki, że marzyłbym,aby mnie piekło to tak jak po najgorszymi strzale.

Wiesz ja już mam swoje lata i robię lajtowe treningi :0 ale jakbym miał robic jak piszesz to pewnie jak zawodowcy bym leciał na przeciwbólowych środkach:)

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 691 Napisanych postów 1348 Wiek 28 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 31192
Przeciwbólowe są dla słabych, ograniczają stany zapalne przed inhibicyjne działanie na różne prostaglandyny. Sporty siłowe ok, ale sylwetkowe bez sensu.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 691 Napisanych postów 1348 Wiek 28 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 31192
Ale słowo przeciwbólowe to ogólne pojęcie. Nie wszystkiego leki tej grupy tak działają, więc masz rację, można się też tym wspomagać
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 577 Napisanych postów 1512 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 53769
Helionus
Ale słowo przeciwbólowe to ogólne pojęcie. Nie wszystkiego leki tej grupy tak działają, więc masz rację, można się też tym wspomagać

To którymi lekami przeciwbólowymi można się wspomagać?
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 45 Napisanych postów 585 Wiek 42 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 36097
diablo1
Helionus

To którymi lekami przeciwbólowymi można się wspomagać?

Morfiną
2
...
Napisał(a)
Ekspert
Ogólnie opioidy
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 546 Wiek 60 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 28657
jakie hgh tera warto ?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 502 Napisanych postów 1886 Wiek 40 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 23353
Zalezy do czego masz dostęp
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły