Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
629
Napisanych postów
1509
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
53758
kaczo
A robiłeś badanie że sądzisz że test nie działał? Bo ja czasem widzę że niektórzy to nawet stężenie powiedzą po odczuciach jakie lab trzyma. No bez jaj. O boldzie i estro też już nie raz wałkowane było że to nie wyznacznik.
Widocznie mnie to wałkowanie ominelo i mnie douczysz. „Bold ma jeden metabolit podobny jak exe a identyczny jak atd i ma prawo obnizac estro” odpowiedz jednego z bardziej znanych użytkowników sfd, był tam tez jakiś link do wada. Temat bold a estradiol.
Poza tym skoro odstawiłem ia a dałem bolda a estro blisko zera to niby od tak stało się a wcześniej potrzebowałem ia żeby kontrolować estrogen.
Zmieniony przez - diablo1 w dniu 2019-03-23 18:56:53
Szacuny
984
Napisanych postów
2953
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
94330
"Ma prawo" wie moze ale nie musi. Ja nikogo nie pouczam. Ale na takie wypowiedzi że coś ma niższe stężenie "Bo słabo czuje" to wiesz co... Ja jedyny test z którym się spotkałem że wal to był central. Poparte badaniami u kuzyna test był minimalnie poza skalę A bite było ok 500 week.
Szacuny
629
Napisanych postów
1509
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
53758
Ale co do odczuwania stężeń bez badań również uważam ze głupota. Nie była to moja wypowiedz. Ja tylko napisałem ze brałem dna 250 i badałem a teraz zabieram się za wersje 300 i pewnie tez zbadam
Szacuny
3159
Napisanych postów
24922
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
412959
skyboom
pawel82
skyboom
też tak mam na nexium na niektórych kartonach hologramy a kilka bez i różne daty na kartonie i flakonie, ogólnie lab bardzo średni, dziwi mnie że tak tu polecany, bardzo tani więc w sumie tez sie nie można spodziewać jakis rewelacji, za tą cene jakoś ujdzie
Nexium średni lab ??? Nie bądź śmieszny ! Nexium wszystko śmiga rewelacyjnie....na co komu holo czy daty , ja nawet nie sprawdzam nigdy kodów na stronach bo wiem że nie ma wałków i zawsze wszystko klepie elegancko ! więc nie siej fermentu...
Zmieniony przez - pawel82 w dniu 2019-03-23 13:13:40
jade juz 2 miesiące 250susty ed! i npp 100mged. forma jakas jest ale nie adekwatna do ilości wbijanego soku, przed tem leciałem t400 malaya 800week i długa deke 400week i szło dużo lepiej, z tym ze za malaya musze płacic 2 razy więcej.
towar słaby ale bijesz tak już 2 miesiące i to takie dawki jeszcze...
ciekawe bardzo