Sector27Ze stężeniem przesada, albo rozpuszczalnik słaby?
Może też proporcje kucharz zj**ał
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
Ilość wyświetleń tematu: 3548772
Sector27Ze stężeniem przesada, albo rozpuszczalnik słaby?
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
tom2116To musisz unikać każdego soku na bazie oleju , to jest normalna reakcja wytrącenie się kryształków gdy nie jest przechowywany w temperaturze pokojowej tylko w temperaturze bl7zkiej 0 lub poniżej.
Pewnie był w transporcie a ze mamy teraz taka temperaturę jaka mamy to dlatego tak się stało
tomeksamelaOdnośnie kryształków znajomy dal mi radę, ze jak kiedyś takie coś zobaczę to mam unikać. Sam opowiadał jak dostal kiedyś cypka z kryształkami na dnie, które się rozpuszczaly po podgrzaniu, ale po ostudzeniu znowu sie pojawiały. 3-4 godziny po wbiciu pojawiał sie ból taki że nie mógl na dupie usiąść. Przemęczył się chyba z 5 strzalów po czym wyj**al flakon do śmietnika.
Nie bądź wredny dla d****i. Oni i tak z racji niskiej inteligencji mają wystarczająco przej**ane...
HelionustomeksamelaOdnośnie kryształków znajomy dal mi radę, ze jak kiedyś takie coś zobaczę to mam unikać. Sam opowiadał jak dostal kiedyś cypka z kryształkami na dnie, które się rozpuszczaly po podgrzaniu, ale po ostudzeniu znowu sie pojawiały. 3-4 godziny po wbiciu pojawiał sie ból taki że nie mógl na dupie usiąść. Przemęczył się chyba z 5 strzalów po czym wyj**al flakon do śmietnika.
Głupio zabrzmi, ale czy dupę mial na zimnym czy ciepłym. Bo pracując w niskich temp to mógł olej po szocie mu w mięśniu znów skrystalizowac, jeśli na prawdę źle zrobiony sok.
metadonJa miałem metę inj bez gwajakolu i dopiero po podgrzaniu nad ogniem się rozpuszczały kryształki ale po ostygnięciu znowu się robią. Nawet gdzieś leży to mogę dać fotoi przy okazji zapytam, robi ktoś metę/ antka inj bez gwajakolu?
metadonJakie firmy robią teraz ten ostatnio popularny semaglutyd? Widziałem, że Actiza, i ktoś jeszcze?
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
Nasz sklep
Mega promocja