Badań chyba nie widziałem żadnych,tylko opinie które zbiera pozytywne .
Jak masz obiekcje weź flakon na spróbowanie i się przekonasz czy jest ok czy nie .
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Ilość wyświetleń tematu: 4689942
diablo1Niektórzy tu śmieją się ze niektórzy poznają nawet stężenie po odczuciach. Ja taki dobry nie jestem. Ja nie poznam czy tam jest 50 mg trena czy 100mg albinoską inna mieszanka. Tak samo kilka innych środków. I wydaje mi się ze jak taki „handlowiec” wpuszcza to do obrotu i są spore tego ilości i nie bada? Bazuje tylko na odczuciach użytkowników? Z dna mam teścia i zbadałem z krwi. Ale mam kupić tren i master o dostałem dobra ofertę i ofertę z rzekomo pewniejszego labu ale o 75zl drożej na sztuce. Wiec naszły mnie rozkminy bo jedni chwala, drudzy negują wiec co, taki handlowiec, nie producent ryzykuje sobie i nawet nie sprawdzi?
robertjudiPanowie jakiej firmy dobra oxa żeby faktycznie była tam oxa a nie meth+wino...
If you love life, don't waste time, for time is what life is made up of.
Tylko praca nad soba stworzy z ciebie kogoś godnego uwagi.
diablo1
Jakieś badania z DNA? Bo mnie to ciekawi bo sam tez używam. Tutaj chwala a na konkurencji ze najgorszy towar a ani tu ani tam nie ma poparcia badaniem ze jest ok albo ch**owe. Teścia wiadomo ze prosto samemu sprawdzi się ale inne środki na zawartość to inna para kaloszy. Bez napinki a z własnej ciekawości czy są jakieś badania?
OnGear