Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4938068

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 562 Napisanych postów 857 Wiek 39 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 25615
weit
Cześć , jak oceniacie anapolon z bioniche i balkana ? Nie miałem styczności i nie wiem w co celować

Balkan kiedyś super, później sporo niedomówień i na dzień dzisiejszy o firmie mało się słyszy ale myślę, że to też dlatego że jest sporo tańszych firm które jakościowo nie ustępują oryginalnemu Balkanowi np. z Vertexa jadłem ostatnio i działa zaj**iście.

tad600
Wellona u mnie pozytywne opinie

Nie tylko u Ciebie. W moim rejonie również, środki tanie i działają bdb każdy zadowolony.

karol2233
witam jaki lab obecnie polecacie jeśli chodzi o test cypio ?

np. Vertex i Wellona ale dobrych cypionatów nie brak, Nexium, Genamed też ma dobre cypki.
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106245 Napisanych postów 378239 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711371
Testy trafić kiepskie teraz to raczej ciężka sprawa

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51923 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Cyp leci platyny , dobre stężenie 300;)
Polecam , wszystko działa jak powinno . Dna kosiarka , tez będziesz zadowolony
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 178 Napisanych postów 799 Wiek 36 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 8197
kosta83
Który bold?
Ions
Vertex
Nexium

Lecialem bolda z nexium dlugo i w duzych dawkach tzn sensownych i bylem zadowolony z efektow i dzialania srodka to
Natomiast wszystko mialo miejsce 2 lata temu i powiem szczerze owy bold enan test enan tren i propek byly klasa sama w sobie
W tym roku tylko enan test i tren byl bity wydaje mi sie ze poprzednie serie byly troszku lepsze
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 178 Napisanych postów 799 Wiek 36 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 8197
Aras84
weit
Cześć , jak oceniacie anapolon z bioniche i balkana ? Nie miałem styczności i nie wiem w co celować

Balkan jesli org to sie nawet nie zastanawiaj bo wybor dosc oczywisty, a jesli nie masz pewnosci co do Balkana to rozejrzalbym sie za czyms innym.
Jesli masz kase i nie zal Ci dac paru groszy wiecej na towar to mozesz rozwazyc wybor Alpha Pharma, Ions Pharmacy,...
Jesli cos tanszego to np. Vertex Pharma, Nexium, Genamed,...

Antek z balkana jest bardzo mocno walowany i to w takim stopniu ze czasem siedzi tam portostu nic i nic nie kopie
Do tego labu na chwile obecna trzeba zaufanego dojscia
Antka z bioniche kolega szamal i zadowolony natomiast 50 mg tam bodajze w tapsie a niektorzy wola po 25 mg
U mnie dwie.paczki ions zjedzone dopiero co i bylo jak nalezy a i dostepnosc.dobra wiec moze warto popytac
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 62 Wiek 40 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 1150
Witam serdecznie Panowie jak tam tren acetat 75 z clinic pharmax bral ktoś może ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106245 Napisanych postów 378239 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711371
Damiano984
Witam serdecznie Panowie jak tam tren acetat 75 z clinic pharmax bral ktoś może ?

Na samym początku mega lab później różnie bywało

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 62 Wiek 40 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 1150
Dzięki a jak go boc zeby dodac go tylko do cyklu ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Jak go bic?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Damiano984
Dzięki a jak go boc zeby dodac go tylko do cyklu ?

Załóż swój temat wraz z ankieta działu

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Alldeynn
Polecane artykuły