Retro KlasykJak obecnie stoi HCG od Imperiala? Skuteczna tak samo jak Actiza?
Imperial spoko, aczkolwiek sam stałem przed tym wyborem i jednak wybrałem ponownie Actize w wersji 2500iu. Nie żałuję, drugi raz wybrałbym tak samo

Ilość wyświetleń tematu: 4880386
Retro KlasykJak obecnie stoi HCG od Imperiala? Skuteczna tak samo jak Actiza?
tonynysapanowie , Vertex test enan orginał powinien byc we flakonie czy w ampułkach ? z tego co widze w google to są i takie i takie , ja dostałem dzisiaj paczke i mam w ampułkach i zastanawiam czy to orginał ,jak to sprawdzic ?
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Aras84Retro KlasykJak obecnie stoi HCG od Imperiala? Skuteczna tak samo jak Actiza?
Imperial spoko, aczkolwiek sam stałem przed tym wyborem i jednak wybrałem ponownie Actize w wersji 2500iu. Nie żałuję, drugi raz wybrałbym tak samo![]()
tonynysapanowie , Vertex test enan orginał powinien byc we flakonie czy w ampułkach ? z tego co widze w google to są i takie i takie , ja dostałem dzisiaj paczke i mam w ampułkach i zastanawiam czy to orginał ,jak to sprawdzic ?
tom2116Panowie jaki primabolan pewny mam dostęp do swisschem pharma ,melia i vertexa w który celować ?
Mind f***ertonynysapanowie , Vertex test enan orginał powinien byc we flakonie czy w ampułkach ? z tego co widze w google to są i takie i takie , ja dostałem dzisiaj paczke i mam w ampułkach i zastanawiam czy to orginał ,jak to sprawdzic ?
Vertex chyba zawsze był w ampach, o flakonach nie słyszałem.
Nasz sklep
Mega promocja