Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106223
Napisanych postów
377405
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1708736
Jak przelali to zabrali %
A na powaznie albo ktos nie umie ustawic maszyny albo jest uszkodzona i sie przestawia. Bo nie chce mi sie wierzyc ze celowo ktos to robi bo chyba kazdy zaciagajac z ampy w pompke bedzie widzial ze ma za malo.
Trzeba reklamowac i tyle niech to poprawia bo laby maja dobre srodki.
Dobra panowie nie ma co bic piany, trzeba przed zakupem obejrzec ampy i tyle.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
106223
Napisanych postów
377405
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1708736
wincol
lodzianin1
wincol
To nie apteka ze musi.sie zgadzać wszystko...
walimy towar gotowany w garażu , nie wiadomo.w jakich warunkach a nagle wszyscy tacy dokladni sie zrobili co do ml
Poza tym , nie ma.co ciagnac tego temu bo to do niczego nie zmierza jak widać.
Możemy zrobić jakąś zrzutkę, zbadać towar gdzie są ampy nie dolane i te równe po.10ml i będzie jasna sytuacja.
Nie widzę problemu jakby ktoś chciał się tego podjąć
Zmieniony przez - wincol w dniu 2020-12-17 07:15:35
Nie no sam chyba nie wierzysz w to co piszesz %
Lab jest ok jesli chodzi o dzialanie, tylko musza dopiac detale
Nie wiem co takiego dziewnego mialo by byc w tym co napisałem?
Nie chodzi tylko o Vertex juz teraz a o każdy inny lab.
Bijesz cokolwiek z undera i masz pewność że tam wszystko się zgadza co do ml , co może nie mieć najmniejszego znaczenia jeśli chodzi o stezenie kiedy ktoś celowo/bądź pomyłkowo cos zaniża.
Badasz kazda partie jaka wezmiesz i masz wszędzie np.250mg , 200mg czy 100mg w zależności od środka na tyle ile jest deklarowane?
Wiadomo ze powinno się zgadzać, nikt nie lubi być robiony w ch... ale to zawsze będzie under a nie apteka.
Nie wspominając już o czystości takich środków, gdzie nie raz bylo juz pisane jak ktoś to badal pod kątem różnych zanieczyszczeń, barkteri czy czego tam jeszcze i nad tym nikt się nie zastanawia, bardziej tego bym się bal niz tego.ze będzie w.ampie 0.9ml zamiast 1ml.czy 230mg zamiast 250
Zmieniony przez - wincol w dniu 2020-12-17 08:19:03
Akurat kolego sporo osob mi podsyla badania i jak cos wypada dobrze to robie zapas z tej parti, tak wiec testy mastery tresto deki mam odlozone przebadane na kilka miesiecy cyklu.
Tak samo hcg apteki mam zawsze odlozone na kilka miesiecy wlasnie przez to ze czasem jakies srodki wcina z rynku. Zawsze mam tez zapas ia i calej otoczki z saa. Nawet pompek i igiel mam po 200 sztuk w zapasie malo kto tak robi ale ja akurat tak.
Szacuny
3163
Napisanych postów
24931
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
413098
I wszystko zawsze zgadza się w mg co do deklarowane steznia ? Oto się jedynie rozchodzi bo jeżeli tak to nic dziwnego w tym.ze zapas robisz jak jest pewność w w 100% co do zawartości