luigioNa wodzie to wino tylko i też nie mieszać bo urwie albo nogę albo dupę - mi nogę urwało mimo że nie zmierzałem a osobne rakiety były tylko noga ta sama. Z uwagi strzalow w puzon mam za sobą ponad 500 to mogę tylko napisać tyle : dupkę dzielimy na ćwiartki i bijemy naprzemiennie. Druga sprawa : przy wbijaniu zrobić fałdkę ze skóry i w nią bic igłę aż skórę przetnie i wtedy puszczamy fałdkę i lecimy, oczywiście jak igła nie kluta prostowadle do dupy to im bardziej w skos tym ból większy i na ogół zostanie guzek na jeden dzień (sok pod skórą). Duża pompka typu 5ml jest lepsza od 2ml bo mniej siły nacisku trzeba - niewygodnie samemu bić w pośladka i nie raz pod skrzydłem już mokro, jakiś skurczyk a człowiek wk***iony bo dalej w rakiecie sok jeszcze. Można dogotowac bo też bóle po słabym ugotowaniu są. Obecnie lecę Ionsa 2 tydzień i zero bólu - libido już czuję. Nexium roznie, gorsze laby = większy ból i często syfki (wychodzi skóra syf) Igły 1.2 i wyżej do nabrania 3.5 x 0.6 do shota
Zmieniony przez - luigio w dniu 2020-02-03 13:50:40
Dzięki zapisalem
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]