If you love life, don't waste time, for time is what life is made up of.
Ilość wyświetleń tematu: 4765633
If you love life, don't waste time, for time is what life is made up of.
Tukozoxa DNA tak tania ze az nie wierze![]()
BigMenBo towar nie musi byc drogi. 200mg tescia w kazdym ug kosztuje tyle samo. Reszta to marketing, opakowanie i lancuch dystrybucyjny.
Oby tak było i nie cierpiała jakoś środka na tym
Nie ma jakis zlotych skladnikow ktore podnosza cene i poprawiaja dzialanie. Zawartosc to praktycznie zawsze staly koszt dla kazdego jednego brandu. Ale....
Wysyp ug powoduje ze ceny spadaja i aby sie przebic na rynek trzeba zejsc z ceny bo jakosc juz kazdy praktycznie trzyma odpowiednia.
Szymex1986BigMenBo towar nie musi byc drogi. 200mg tescia w kazdym ug kosztuje tyle samo. Reszta to marketing, opakowanie i lancuch dystrybucyjny.
Oby tak było i nie cierpiała jakoś środka na tym
Nie ma jakis zlotych skladnikow ktore podnosza cene i poprawiaja dzialanie. Zawartosc to praktycznie zawsze staly koszt dla kazdego jednego brandu. Ale....
Wysyp ug powoduje ze ceny spadaja i aby sie przebic na rynek trzeba zejsc z ceny bo jakosc juz kazdy praktycznie trzyma odpowiednia.
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
lodzianin1kurczę ale macie dylemat zwłaszcza pytając o srodek który praktycznie nadaje się tylko dla kobiet,dla mężczyzn jest totalnie nie opłacalny
mesja1905Ile tej oxy zarzucacie , ze tak tnie 70-100 mg ?
Szymex1986mesja1905Ile tej oxy zarzucacie , ze tak tnie 70-100 mg ?
Parę tyg temu jeszcze szamalem ionsa tak na próbę bo nigdy nie próbowałem zacząłem 60mg doszedłem do 80mg zamieniłem na Antka po 3 tyg haha
Kumpela leci 30mg i szału nie ma skończyła opakowanie i bez rewelacji poszła zmiana na ubera i się zobaczy czy coś lepiej czy dawkę podbijać
Zmieniony przez - Szymex1986 w dniu 2019-04-29 17:27:49