Moze masz te ciemne butle?
Choc jak pamietam to dosyc szybko zniknely te walki z rynku i sluch o nich zaginal.
Ilość wyświetleń tematu: 4580177
bastekkkJa bije Nande , zapłaciłem słono, kody mi działają, towar całkowicie bezbolesny, na działanie jeszcze za wcześnie bo dopiero początek. Widziałem właśnie to badanie oxandrolonu. Jak tu krytykować firmę którą ludzie badają w lab i wychodzi tak dobry wynik. Malkontenci zawsze się znajdą A towaru pewnie na oczy nie widzieli lub antypimperzy ze swoimi szrotami klepanymi w garażu dziadka.
Szczerze polecam wszystkim Nande którzy szukają pewnego jakościowego towaru i nie patrzą na jak najniższą cenę.
jacek.placek321czesc, pierwsze pytanie ile miesiecy mozna leciec oxe? drugie, ktora warta kupienia? tu widze jakis test byl oxy ale nie mam do tego dostepu. Moge wybrac miedzy dose, razak, kuwejt. Co wybrac ?
lodzianin1jasonstatham 81Wracając do pytania o bioniche z poprzedniego tematu
Rok wstecz bioniche był kozak,,, teraz ciężko,,, na południu Polski same wyj**ki krążą,,,, więc obecnie przeszedłem na phenom pharm,,, kozak polecam
wałki bioniche?? nie słyszałem
dmq92A masz potwierdzenie swoich słów czy tylko tak piszesz? Bo z innych środków u mnie zadowoleni i się zastanawiamy czy ktoś pi prostu już tego nie waluje. Ale widzę Ty już to rozgryzles to może się podziel informacjami
jasonstatham 81Wracając do pytania o bioniche z poprzedniego tematu
Rok wstecz bioniche był kozak,,, teraz ciężko,,, na południu Polski same wyj**ki krążą,,,, więc obecnie przeszedłem na phenom pharm,,, kozak polecam
Lux1980Panowie npp genamed nadal kosi ?
WojmirTen temat jest absolutnie bez sensu. Nawet jak ktoś jest zielony, to nie dostanie rzetelnej pomocy, dille, pimperzy, osoby mające interes prześcigają się tylko w tym co lepsze, co gorsze, co wałowane, co " na topie i czymie poziom od wielu lat". Ostatnie strony to jakas parodia.
Brak podpisu
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]