Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4956755

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1112 Napisanych postów 19836 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 162922
OSTR_MEDYK
modlic
OSTR_MEDYK
Siemanko, po jakim czasie czuliście działanie hgh ? Mam obecnie Sode i lecę 4-5j dziennie 3ci dzień, parę lat temu brałem Imperiala i pamiętam że dosyć szybko było odczuwalne chociażby z tymi nadgarstkami/palcami działanie (nie pamiętam po jakim czasie) I zaczynam sobie wkręcać że może mam wała

Imperiala nie pamiętasz po jakim czasie miałeś nadgarstki, a tu po 3 dniach chcesz mieć ból.

Brałem z 4 lata temu i nie pamiętam po jakim czasie brania tych samych dawek zacząłem odczuwać działanie chociażby dretwienia palców. Teraz biorę 3 dni i się zastanawiam czy nie powinno się już coś dziać, a tu nic. Stąd pytanie może do Ciebie lub innych, po jakim czasie odczuwaliście działanie hgh, lub sajdy związane z braniem i przy jakich dawkach.

Oraz jakie opinie ma SODA HGH

Ja drętwienia nie mam na żadnym hgh nawet na dawkach 10iu dziennie
To nie wyznacznik hgh
1

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6644 Napisanych postów 16744 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 399296
moze on bierze hgh dla efektu dretwienia rak i poprostu nie dziala jak on tego oczekuje ?
2

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106315 Napisanych postów 378336 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711640
Nie wklejamy zdjęć

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 362 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 4419
lordknaga
moze on bierze hgh dla efektu dretwienia rak i poprostu nie dziala jak on tego oczekuje ?

dla mnie to dobrze, bo j***ały mnie palce że zginąć nie mogłem, po prostu dziwne ze niegdyś miałem takie sajdy, a teraz nie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 72 Napisanych postów 729 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 52986
Chłopaki co poradzić można na panaxa już ponad 13 strzał propa i cały czas w miejscu strzału robią się obrzęki bije akurat w barki 6 igła jakoś za szybko nie tłoczę 25 bądź 30mm długość igła co jeden bark przestanie kukać to trzeba bić w drugi i tak na zmianę,myślałem nad dodaniem bolda bo kiedyś zmieszanie z innym środkiem przy okazji przy innym labie mi akurat pomogło czy może spróbować przerzucić się na cypio i ładować co 3 dni
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 514 Napisanych postów 1503 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 110628
Zmienić estr/lab
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 248 Napisanych postów 655 Wiek 28 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 8344
LevelPl
Arikes
Panie pytanie biorę bpc i tb500 inj i wale podskórnie igła 0.5x25 i zawsze, nabieram 1ml bpc i 2ml tb500 bo rozrobilem w 2ml roztworu nie w 1ml żeby łatwiej było dawkować. Mianowicie zostaje zawsze 0.5-1ml oleju w strzywce nie da się wszystkiego wstrzyknąć. Bije cypio w poślad 0.6x40 i całość leci w mięsień a ta mniejsza igła podskórnie zawsze zostaje. Co robic? Jak sobie z tym radzicie

Jak nabierasz zawsze masz bąbel powietrza, nie usuwaj go tylko strzęp w pionie do gory nogami do początku tłoczka. Przy iniekcji podskórnej wejdzie cały sok, powietrze Ci zostanie.

Zmieniony przez - LevelPl w dniu 2024-05-14 08:56:18

Dzieki zastosuje ta technike

Monotonia jest kluczem do sukcesu.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 248 Napisanych postów 655 Wiek 28 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 8344
Pomperiusz
Chłopaki co poradzić można na panaxa już ponad 13 strzał propa i cały czas w miejscu strzału robią się obrzęki bije akurat w barki 6 igła jakoś za szybko nie tłoczę 25 bądź 30mm długość igła co jeden bark przestanie kukać to trzeba bić w drugi i tak na zmianę,myślałem nad dodaniem bolda bo kiedyś zmieszanie z innym środkiem przy okazji przy innym labie mi akurat pomogło czy może spróbować przerzucić się na cypio i ładować co 3 dni

Na bije teraz cypio pon, pt 0.8ml od 2 mscy bo jak biłem co 3-4 to trafiałem w zrosty... Najlepsze rezultaty mialem bijąc co 3dni ale jeden poślad jeszcze bolał a trzeba w drugi takze nie tylko ty tak masz
1

Monotonia jest kluczem do sukcesu.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 59 Napisanych postów 186 Wiek 33 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 4712
Cabaser z Androchemu jest legitny?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 177 Napisanych postów 600 Wiek 37 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 13662
Nebulah
Cabaser z Androchemu jest legitny?

Wiadomo, apteka jest najlepsza. Ale ten od Andro swoją rolę spełnia.
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły