SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3258850

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 83768 Napisanych postów 351226 Wiek 47 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1630088
Podpytuje się dlatego że mam dwóch gości co startują z cyklami po nowym roku z hgh i zrobili zapas wlasnie imperiala. Mnie pytali doradzalem andro bo lecielem teraz 6 miesięcy i było ok,ale na imperiala dograli lepsza cenę i pytali czy też ok. To odpisałem że też ok i oby to nie była ta sama partia % bo teraz pewnie ktoś by im to jeszcze ew wymienił a w styczniu już po ptokach będzie. Na szczęście nie czytają oni sfd wiadomo że to są firmy UG i może wyjść 30 parti ok ale może się trafic i lipa. Ja się polasilem na DD z bio i na badaniach wyszło że prop w środku i 10 op w kibel poszło niestety. A kolezka nabrał boldka co tutaj badalismy i wyszedł idealnie z tej samej firmy.

Poza tym sam planuje zakup hgh min 1000 jm i też wolał bym mieć przebadane a nie w trakcie się wkoooorwiqc.

Dodatkowo zakupy latem i jak jest ciepło środków jak hgh to też większe ryzyko, kiedyś widzialem jak gość w garażu blaszanym trzymal hgh jak otworzyłes drzwi latem to w środku było z 50 stopni albo więcej tak więc wątpię że to hgh miało dalej swoje wartości.
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 83768 Napisanych postów 351226 Wiek 47 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1630088
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 13124 Napisanych postów 18866 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 339372
To jest wał. Tu masz org. Widac po plastiku

Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2019-11-03 19:16:37
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 356
Jaki lab wybrać ? Mam do wyboru : malay, Bałkan, Shree, nanda, alpha pharma, platinum labs, euro pharmaceries, alpha zeneca, panax pharma, Ions pharma, vertex, swiss, merck, będzie leciał testosteron enan, boldek i metka na start, jak myślicie co brać ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
dmq92
To jest wał. Tu masz org. Widac po plastiku

Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2019-11-03 19:16:37

Ok fotę sobie zapisałem niech mi podesla zdjecia
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 94 Wiek 39 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 15516
Gen Pharma warto inwestować w ich środki, u mnie nowość temu pytam?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Hiimcionek
Jaki lab wybrać ? Mam do wyboru : malay, Bałkan, Shree, nanda, alpha pharma, platinum labs, euro pharmaceries, alpha zeneca, panax pharma, Ions pharma, vertex, swiss, merck, będzie leciał testosteron enan, boldek i metka na start, jak myślicie co brać ?

Balkan
Az
Ions
Vertex
Swiss
Platinum
Nanda
Te wiem z otoczenia że ok
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11102 Napisanych postów 51209 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
Hiimcionek

Bałkan , platyna , AZ . Wertex , swiss . Ions
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 30693 Napisanych postów 86674 Wiek 38 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 918664
Hiimcionek

Nanda , Alpha Zenaca...te laby znam , wbijałem i mogę polecić...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 13124 Napisanych postów 18866 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 339372
Az
Ions
Vertex
Swiss
Platinum

Ja znam i wbijalem te i nie zawiodlem sie.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Obnizka