RABATY DO 90% I GRATISY W KOSZYKU! NIE CZEKAJ, PROMO TRWA DO WYCZERPANIA ZAPASÓW!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5327367

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 389 Napisanych postów 1048 Wiek 30 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 30450
HCG od shree venkatesh działa? Ogólnie jak byście się odnieśli do tezy ze w zasadzie każdy under HCG to kibel? Ja próbowałem kilku UG i zawsze miałem wrażenie że coś jest nie tak ale może sobie wkręcalem. Zivafert apteczny na wykończeniu, rHCG (Ovitrelle) tez ciężko dostać to czego można oczekiwać od underow?
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 50 Napisanych postów 220 Wiek 31 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 4180
Andro ma b. dobre hcg
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 115 Napisanych postów 5111 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 97498
Patriotaa
HCG od shree venkatesh działa? Ogólnie jak byście się odnieśli do tezy ze w zasadzie każdy under HCG to kibel? Ja próbowałem kilku UG i zawsze miałem wrażenie że coś jest nie tak ale może sobie wkręcalem. Zivafert apteczny na wykończeniu, rHCG (Ovitrelle) tez ciężko dostać to czego można oczekiwać od underow?

Wg. Mnie shree działa. Stawiam wyżej niż andro, jeżeli chodzi o HCG.
2
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 439 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 21921
Dziala bdb to hcg shree polecam.
1

marsaw

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 158 Wiek 35 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 7019
Witam. Armidex z Virtutis Pharma ktoś coś ??
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11196 Napisanych postów 52054 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Swiss pharma i Novus Labs - ktoś coś od nich próbował? Opinie?
...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 7170 Napisanych postów 17326 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 403478
u mnie swiss lata od kilku dobrych lat i nikt nie narzeka a ten novus - nigdy nie slyszalem.

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11196 Napisanych postów 52054 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Swiss pharma to zawsze była lipa to drugie nie znam
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 319 Napisanych postów 832 Wiek 37 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 11708
Patriotaa

Podczas tej pseudo pandemii był problem z surowcem do hcg z tego co wiem i wałkowali na potęge. Teraz ciężko powiedzieć, ale tak naprawde nigdy nie wiesz co dostaniesz w underze.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 515 Napisanych postów 1510 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 110939
Nie było problemu z surowcem tylko cena wzrosła trzykrotnie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Blackmonth
Polecane artykuły