omijał bym ten lab szerokim łukiem
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Ilość wyświetleń tematu: 4887306
Kompleksowe prowadzenie online.
franekyetis0pelNiech pimpuje co chce, nawet jak lab mało wiarygodny to takiemu gościowi jak on i tak wyślą dobry tematWiadDo stosowania Melii przyznaje się kilku zawodników, np. Czechowicz czy Wolski. Możesz do nich napisać lub zadać pytanie w komentarzach. Szczególnie ten pierwszy jest aktywny. Drugi na razie mniej się udziela w social mediach.
Czechowicz pimpuje biolab i przestał być wiarygodny w moich oczach.
"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie.”
s0pelfranekyetis0pelNiech pimpuje co chce, nawet jak lab mało wiarygodny to takiemu gościowi jak on i tak wyślą dobry tematWiadDo stosowania Melii przyznaje się kilku zawodników, np. Czechowicz czy Wolski. Możesz do nich napisać lub zadać pytanie w komentarzach. Szczególnie ten pierwszy jest aktywny. Drugi na razie mniej się udziela w social mediach.
Ostatnio wrzucił shorta z jakas nowością biolabu, napisałem mu zeby zastanowił sie nad reklamowaniem tego shitu i podałem moj przykład, gdzie po 2tyg. osty i r140 alt 1800 asp 900 i powiekszona watroba, podałem mu link do ogloszenia sanepidu. Wiesz co zrobił? Skasował shorta i tyle... nawet mi nie odpisał. Rozumiem, że kasa ważna, ale jeśli ktoś poucza innych zeby nie brali sterydow a z drugiej strony wciska sarmy konkrentej firmy w ktorych jest gorsze g****, to coś tutaj jest nie tak.
Michass90
s0pelOstatnio wrzucił shorta z jakas nowością biolabu, napisałem mu zeby zastanowił sie nad reklamowaniem tego shitu i podałem moj przykład, gdzie po 2tyg. osty i r140 alt 1800 asp 900 i powiekszona watroba, podałem mu link do ogloszenia sanepidu. Wiesz co zrobił? Skasował shorta i tyle... nawet mi nie odpisał. Rozumiem, że kasa ważna, ale jeśli ktoś poucza innych zeby nie brali sterydow a z drugiej strony wciska sarmy konkrentej firmy w ktorych jest gorsze g****, to coś tutaj jest nie tak.
trener, instruktor, zawodnik ifbb
http://www.sfd.pl/Marian__Dziennik_i_porady_dla_Juniorów-t993712.html
s0pelfranekyetis0pelNiech pimpuje co chce, nawet jak lab mało wiarygodny to takiemu gościowi jak on i tak wyślą dobry tematWiadDo stosowania Melii przyznaje się kilku zawodników, np. Czechowicz czy Wolski. Możesz do nich napisać lub zadać pytanie w komentarzach. Szczególnie ten pierwszy jest aktywny. Drugi na razie mniej się udziela w social mediach.
Ostatnio wrzucił shorta z jakas nowością biolabu, napisałem mu zeby zastanowił sie nad reklamowaniem tego shitu i podałem moj przykład, gdzie po 2tyg. osty i r140 alt 1800 asp 900 i powiekszona watroba, podałem mu link do ogloszenia sanepidu. Wiesz co zrobił? Skasował shorta i tyle... nawet mi nie odpisał. Rozumiem, że kasa ważna, ale jeśli ktoś poucza innych zeby nie brali sterydow a z drugiej strony wciska sarmy konkrentej firmy w ktorych jest gorsze g****, to coś tutaj jest nie tak.
http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html
LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok
Nasz sklep
Mega promocja