Katada4402
Leciałem na provi andro ok 18 miesięcy ,apteki teraz nie uświadczysz u nas niestety
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Ilość wyświetleń tematu: 4711774
Katada4402
diablo1DNA laboratory, siedzi co ma siedzieć czy lipa? Pytam ogólnie o lab a nie konkretne środki bo w razie czego pójdzie w użycie sporo środków. Znalazłem jedynie stare opinie z 2010r a skoro jeszcze to lata po rynku to mogło się zmienić.
Lukas1900
Miałem być Bogiem a żyje z anabolicznym nałogiem :)
Lukas1900Chce przybić npp , mam do wyboru Bioniche i Platinium .
W który celować ?
doping & zdrowie
AdamKO84lodzianin1rogidogirogidogiKrzychu79Jw. oprocz heliosa, jest tez normalny clen.
Wiem tylko nie wiem czy moj zaopatrzeniowiec go ma, heliosa ma bo z nim o tym ostatnio gadalem, mogelm szybciej zagadac jak bylem na treningu to bym dal liste bo z pamieci pisalem cleny. W czwartek bede dopytam goscia, dziekuje
npp/prop Bm
deczka/susta Bm
orale Bm to juz pewne co biore, wracam do clena biosira czy db pharma dil ma oba helios i tabsy? helios odpada a biosire i db oral chwala na silce po rowno?
Dbamy dobry clen e u mnie ostatnio biosira lata clen i nikt nie narzeka
Tez jadlem oba cleny ,akurat jeden po drugim db i biosira ,jakby zabrac opakowania nie poznasz lepszy gorszy oba ten sam poziom , jedyny minus to w db mialem 1 albo 2tablety za malo i tak samo bylo jak jadlem mete i wino ,biosira clen meta wino i tura bo bralem zawsze po 100 rowno ,ale i tak oba te laby oceniam dobrze
kamilos136Turanabol z Clinic ktoś brał? Warto zainwestować?