To będzie Twój rok! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5477616

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 32 Wiek 21 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 804
parasol1313
Panowie jak teraz hgh endogenic?

Siedzi co ma siedzieć. Biore cały czas.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2605 Napisanych postów 13588 Wiek 30 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 469238
parasol1313
Panowie jak teraz hgh endogenic?

Ode mnie tez duzo chlopakow bije i chwali , nie chca innego :P
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 3260 Napisanych postów 25289 Wiek 44 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 418338
Dobry jak każdy inny under w którym siedzi co powinno do tego dodatkowy efekt +10 do działania dla wielu robi ładne pudełko i reklama
2
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 967 Napisanych postów 11361 Wiek 6 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 191525
120
Jak obecnie rzeczy z Squibb, brał ktoś ostatnio ?

Rok temu leciałem cyp prop NPP i epi, forma zrobiona dobrze. Przyjaciel leci teraz cyp bold hgh z squibb i zadowolony.
Teraz płodność poprawiam więc nic nie leci.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 211 Wiek 33 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 3077
Gdzie przebadam srodek? Chodzi mi o analize jakosciowa i ilosciowa
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 192 Napisanych postów 789 Wiek 31 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 9521
KubaZiomas6
Gdzie przebadam srodek? Chodzi mi o analize jakosciowa i ilosciowa

Eko-analiza w Bielsku Białej. Profesjonalizm i dostępne ceny tzn 250 za środek .
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 20 Wiek 2 lata Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 979
Jakieś opinie o "analiza białek"?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 192 Napisanych postów 789 Wiek 31 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 9521
Ja bym tam nie wysłał .
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 50 Napisanych postów 223 Wiek 31 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 4268
Egon33
Ja bym tam nie wysłał .

Niby dla czego ? Ja tam wysyłałem i nie narzekam
...
Napisał(a)
Ekspert
przemo94
Egon33
Ja bym tam nie wysłał .

Niby dla czego ? Ja tam wysyłałem i nie narzekam

Nie wyglądają na legitne i profesjonalnie działające laboratorium wg mnie i tyle . Eko-analiza ma nazwisko laboranta który sporządził każde badanie , skład ekipy na stronie tam pracującej itp i to do mnie przemawia . Ty wysyłaj gdzie chcesz , ja piszę gdzie sam bym wysłał .
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Twój rok
Polecane artykuły