SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4706471

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 293 Napisanych postów 817 Wiek 40 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 10267
Patriotaa
Pięknymłody
Patriotaa
Pięknymłody
Blazkobb
Jak pisałem 2 miesiące temu tutaj, że Monstera badane były już od początku wszystkie pozycje w ich menu i wychodziły nawet przesypane lekko to piana z ryja tu niektórym leciała XD A dzisiaj połowa dilów w PL dilluje Monsterem XD

Nie chwal za wcześnie bo skończy jak SODA i będzie smuteczek i cisza .... są pewniejsi gracze

a jak skończyła SODA?

Jeżeli płace za badania z własnej kielni to nie po to żeby wynikami dzielić się na forum . Ja nie chcę za darmo , ty bij i zachwalaj...

Stary ja pytam poważanie a Ty się spinasz... Nic nie zachwalam po prostu nie mam za bardzo do niczego innego od ręki dostępu i bije od nich cypio od dwóch lat, próbowałem deki i było wszystko okej. Parę osób też tutaj pisało raczej pozytywne opinie oprócz afery z jakas przekelejoną datą ważności nie widziałem negatywnych opinii. Mam dostęp do ich całego asortymentu więc pytam co jest pięć w razie co na przyszłość zeby na mine się nie wpierdzielić... a Ty zrobiłeś te badania żeby się nimi brandzlować w samotności czy o co Ci chodzi? :D

Dokładnie , badam co bije żeby się brandzlować w samotności ...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1225 Napisanych postów 1943 Wiek 34 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 53016
lordknaga
tez jestem ciekaw jak skonczyla soda, bo ja mam ciagle dostep i bije i wszystko hula... zamkneli ich czy co?

Raz mieli problem z naklejkami i czasami się trafił jakoś tren zamiast mastera na przykład xD i w sumie tyle słyszałem.
1

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 61 Napisanych postów 128 Wiek 28 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 1619
Farmazon. Temat był akurat o Monster, a Ty wylatujesz coś z Sodą i zachowujesz się jak dzieciak na zasadzie "ja sobie sode zbadałem ale wam nie pokaże i nie powiem". Czasem to się idzie skichać...
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 293 Napisanych postów 817 Wiek 40 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 10267
Dosłownie kolego , sam sobie zbadałem i tyle . Na krzywy ryj możesz w necie znaleźć badania a nie niezależne i 100% legitne . Pozdrawiam , dyskusje uważam za zbędną
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 61 Napisanych postów 128 Wiek 28 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 1619
Ale ja mam wywalone na Twoje badania. Wiem jak w środku wygląda Soda. Tylko uważam Cie za farmazona bo albo wstawiasz dowód albo nie zaczynaj tematu
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 538 Napisanych postów 1476 Wiek 32 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 109796
Pięknymłody
Patriotaa
Pięknymłody
Blazkobb
Jak pisałem 2 miesiące temu tutaj, że Monstera badane były już od początku wszystkie pozycje w ich menu i wychodziły nawet przesypane lekko to piana z ryja tu niektórym leciała XD A dzisiaj połowa dilów w PL dilluje Monsterem XD

Nie chwal za wcześnie bo skończy jak SODA i będzie smuteczek i cisza .... są pewniejsi gracze

a jak skończyła SODA?

Jeżeli płace za badania z własnej kielni to nie po to żeby wynikami dzielić się na forum . Ja nie chcę za darmo , ty bij i zachwalaj...

Ile Ci zapłacić?
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1225 Napisanych postów 1943 Wiek 34 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 53016
Dajci spokój, każdy wie kto jest pod tamtym nickiem więc najlepiej ignorować ;) bo wyjdzie zaraz g**** burza, znowu złapie bana i bedzie męczennika z siebie robił ;)
1

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 364 Napisanych postów 985 Wiek 29 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 24919
Pięknymłody
Dosłownie kolego , sam sobie zbadałem i tyle . Na krzywy ryj możesz w necie znaleźć badania a nie niezależne i 100% legitne . Pozdrawiam , dyskusje uważam za zbędną

Jak wyżej.. I nie ma że dyskusja zbędna. Zaczynasz temat to zachowaj się jak facet i powiedz co jest pięć. A nie pomawiasz kogoś a potem jak mała dziewczynka "wiem, ale nie powiem". Trzeba było mówić że badasz Sode to ja bym się dorzucił, jeśli Ci o kasę chodzi bo gorzej jak z kobita z Tobą. Trzeba się domyślać o co Ci chodzi. Jak nie chcesz badań udostępnić to chociaż powiem co badales i co ci wyszło. Placebo, olej kujawski, zaniżone stężenie czy co? Jak widzisz nie jestem jedyną osobą co korzysta ich środków więc chyba warto żebyś się z nami podzielił co my bijemy tak naprawdę. :)
3
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Szacuny 6635 Napisanych postów 16433 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 396940
ja tylko zrozumialem ze soda jest skonczona i zapytalem o co dokladnie chodzi? bo ja nie mam z tym labem zadnych problemow? do nikogo nie uderzalem

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Patriotaa
Pięknymłody

Jak wyżej.. I nie ma że dyskusja zbędna. Zaczynasz temat to zachowaj się jak facet i powiedz co jest pięć. A nie pomawiasz kogoś a potem jak mała dziewczynka "wiem, ale nie powiem". Trzeba było mówić że badasz Sode to ja bym się dorzucił, jeśli Ci o kasę chodzi bo gorzej jak z kobita z Tobą. Trzeba się domyślać o co Ci chodzi. Jak nie chcesz badań udostępnić to chociaż powiem co badales i co ci wyszło. Placebo, olej kujawski, zaniżone stężenie czy co? Jak widzisz nie jestem jedyną osobą co korzysta ich środków więc chyba warto żebyś się z nami podzielił co my bijemy tak naprawdę. :)

Stary badałem z rok temu , wyszło jak wyszło i to nie zachowanie małej dziewczynki tylko daje tyle co dostaje . Wydałem kasę i nie mam zamiaru się tym dzielić bo kto zachwala dalej będzie zachwalał a mi się dostanie za antypimp czy farmazon jak już się zaczęło a nawet jak wrzucę wyniki to g**** dopiero wypłynie . Zapłaciłem , zrobiłem i tyle . Założyłem temat i od czasu do czasu o coś pytam czy o skromne sugestie nawet i ciężko z zainteresowaniem. Żeby nie Lodziak czy ktoś z moderacji to żadnej odpowiedzi bym nie uświadczył więc daje tyle z siebie ile dostałem czyli wielki żylasty CH w pupę. Życie ...
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .