PatriotaaPięknymłodyPatriotaaPięknymłodyBlazkobbJak pisałem 2 miesiące temu tutaj, że Monstera badane były już od początku wszystkie pozycje w ich menu i wychodziły nawet przesypane lekko to piana z ryja tu niektórym leciała XD A dzisiaj połowa dilów w PL dilluje Monsterem XD
Nie chwal za wcześnie bo skończy jak SODA i będzie smuteczek i cisza .... są pewniejsi gracze
a jak skończyła SODA?
Jeżeli płace za badania z własnej kielni to nie po to żeby wynikami dzielić się na forum . Ja nie chcę za darmo , ty bij i zachwalaj...
Stary ja pytam poważanie a Ty się spinasz... Nic nie zachwalam po prostu nie mam za bardzo do niczego innego od ręki dostępu i bije od nich cypio od dwóch lat, próbowałem deki i było wszystko okej. Parę osób też tutaj pisało raczej pozytywne opinie oprócz afery z jakas przekelejoną datą ważności nie widziałem negatywnych opinii. Mam dostęp do ich całego asortymentu więc pytam co jest pięć w razie co na przyszłość zeby na mine się nie wpierdzielić... a Ty zrobiłeś te badania żeby się nimi brandzlować w samotności czy o co Ci chodzi? :D
Dokładnie , badam co bije żeby się brandzlować w samotności ...