Z tego co tu się czyta to lab jest Ok . Dlatego moje zdziwienie .
omerta 2
Ilość wyświetleń tematu: 3744965
omerta 2
skyboompawel82skyboomteż tak mam na nexium na niektórych kartonach hologramy a kilka bez i różne daty na kartonie i flakonie, ogólnie lab bardzo średni, dziwi mnie że tak tu polecany, bardzo tani więc w sumie tez sie nie można spodziewać jakis rewelacji, za tą cene jakoś ujdzie
Nexium średni lab ??? Nie bądź śmieszny ! Nexium wszystko śmiga rewelacyjnie....na co komu holo czy daty , ja nawet nie sprawdzam nigdy kodów na stronach bo wiem że nie ma wałków i zawsze wszystko klepie elegancko ! więc nie siej fermentu...
Zmieniony przez - pawel82 w dniu 2019-03-23 13:13:40
jade juz 2 miesiące 250susty ed! i npp 100mged. forma jakas jest ale nie adekwatna do ilości wbijanego soku, przed tem leciałem t400 malaya 800week i długa deke 400week i szło dużo lepiej, z tym ze za malaya musze płacic 2 razy więcej.
Luki9595genamed jeszcze tanszy niz nexium chyba a kosi równo ;)
OnGear
alex79skyboompawel82skyboomteż tak mam na nexium na niektórych kartonach hologramy a kilka bez i różne daty na kartonie i flakonie, ogólnie lab bardzo średni, dziwi mnie że tak tu polecany, bardzo tani więc w sumie tez sie nie można spodziewać jakis rewelacji, za tą cene jakoś ujdzie
Nexium średni lab ??? Nie bądź śmieszny ! Nexium wszystko śmiga rewelacyjnie....na co komu holo czy daty , ja nawet nie sprawdzam nigdy kodów na stronach bo wiem że nie ma wałków i zawsze wszystko klepie elegancko ! więc nie siej fermentu...
Zmieniony przez - pawel82 w dniu 2019-03-23 13:13:40
jade juz 2 miesiące 250susty ed! i npp 100mged. forma jakas jest ale nie adekwatna do ilości wbijanego soku, przed tem leciałem t400 malaya 800week i długa deke 400week i szło dużo lepiej, z tym ze za malaya musze płacic 2 razy więcej.
No to teraz poleciales rowno....250 susty i 100 npp dzien w dzien i mowisz ze tak sobie bez rewelacji...no to bez urazy ale pewnie tam sa znikome ilosci susty i npp w soku i sam olej walisz...no bo to jest niemozliwe przy takiej ilosci to wiekszosc ludzi wyp*****la z butów..
Nawet jak dieta by nie byla dopieta na 100% to przy takiej ilosci w 100% deklarowanego stezenia srodka to efekty uboczne by nie daly zyc.
Daj spokoj
siła jest bogiem,trening nałogiem,rzeźba zabawą,masa podstawą
e-liteTak
https://www.sfd.pl/Prolaktyna_depresja-t1182191.html
Zmieniony przez - e-lite w dniu 2019-03-23 14:19:07
siła jest bogiem,trening nałogiem,rzeźba zabawą,masa podstawą
Nasz sklep
Mega promocja