Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
437
Napisanych postów
751
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
7368
majkelw0w
jak wyżej, z tym, że za propa bym nie przepłacał. Bierz z nexium albo ions. Z kolei npp i mastera brałbym ze squibb.
Dlaczego npp i master innej firmy i ma przepłacać?
Master, tren, oxa Nexiuma w tym roku były badane i wyszły bardzo dobrze na badaniach. W każdym jest deklarowane substancja nie jest nic oszukane, stężenia też wporządeczku.
Master, tren Ions również badane i pełnowartościowy towar.
wszystko dobre...tylko tego ostatniego cena zabija....wiec jak nie widac roznicy to po co przeplacac
Zmieniony przez - Koks1000 w dniu 2019-08-12 23:14:52
Własnie trochę się wykosztowałem na Squibb ostatnio i chciałbym na coś tańszego przeskoczyć co tez działa :) Natomiast ja często miałem jazdy z bolesnością, czasami stanami zapalnymi na innych brandach i tak nie wiem w co przycelowa. Squibb zero jakiegokolwiek dyskomfortu, dlatego dłużej na nim po bylem. Raz Nexa enan sie trafił, to stany zapalne po 10 dni :/ Susta Ions tak ze 3 dni cos tam bolala, ze ciężko z przysiadami do końca. teraz celuje w prop, npp, master, a propy lubia bolec :)
Androchem ma bezbolesne srodki
Z tańszych masz dna na przyklad
Lub coś w jedynkach np Nanda choć to nie jest tani brand akurat
Potwierdzam..!
Androchem , DNA , Nanda całkowicie bezbolesne...nigdy po żadnym środku z tych firm nie miałem żadnego dyskomfortu plus soki na wysokim poziomie , działanie pierwsza klasa
Zmieniony przez - pawel82 w dniu 2019-08-13 11:48:57
Szacuny
14986
Napisanych postów
31298
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
211958
No właśnie z każdym to inaczej bywa . Ja na krótkich estrach co poniektórych lab w/w mam stany zapalne , bóle kilka dni sie utrzymują . Na długich zero
Szacuny
4
Napisanych postów
162
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
69456
U mnie poza Squibb jeszcze z Genamedu kazdy srodek gladziudko wchodzil. Tylko jak kiedys przechodzilem z Nexiuma wlasnie na Genamed (szlo Cypio), to zmniejszylo mi sie libido oraz w badaniach Estro spadlo ze ponad 120 na 90 (nie dawalem zadnego IA) i wywnioskowalem, ze slabsze w takim razie stezenie. Bo cenal i bezbolesnosc w Genamedzie byla lux :)