Złap SUPER OKAZJE! SPRAWDŹ TERAZ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5396198

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Wiek 28 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 440
Kiedyś jak wbijałem w pośladek to wszytko git aż za dobrze 0,7 przeszła przez skórę, elegancko tłoczek dociągnąłem i chwilę poczekałem aż sok się wklepie. Schylałem się po wacik a tu j** na 2,3 metry krew wystrzeliła.
Od tego czasu tylko braki i uda
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 18950 Napisanych postów 19805 Wiek 42 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 205782
2 razy wbiłem w udo 1ml insuliniwka z igła 0.4x13, miałem obawy ale spoko weszło
1
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Wiek 28 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 440
Barki *
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 2515 Napisanych postów 8350 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 100413
Ja tylko poślady, w uda to chodzić nie mogę

Kompleksowe prowadzenie online.

...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 107351 Napisanych postów 379931 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1716266
Ja miałem zawsze to samo, teraz bije insulinowkami i jest ok

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 483 Napisanych postów 628 Wiek 47 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 3469
VAINQUEUR
chodzi o Enana. na k f d Enan DNA zebrał słabe opinie.

Zmieniony przez - VAINQUEUR w dniu 2020-08-25 09:48:37

Bilem tego testa z deka DNA i niczym ten test nie roznil sie od innych dobrych testow.
1
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 9 Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 602
lodzianin1

I gdzie bujesz ta insulinówką? W bark ? Udo?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 874 Napisanych postów 806 Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 22409
Bodyfitbodybuilding
Kiedyś jak wbijałem w pośladek to wszytko git aż za dobrze 0,7 przeszła przez skórę, elegancko tłoczek dociągnąłem i chwilę poczekałem aż sok się wklepie. Schylałem się po wacik a tu j** na 2,3 metry krew wystrzeliła.
Od tego czasu tylko braki i uda

Dwa razy miałem taki sowity strzał po wyciągnięciu igły, z tym że ja akurat bijąc w czwórki. Po prostu przy wkłuciu trafione gdzieś po drodze naczynko krwionośne, nic strasznego. No chyba, że zabryzga się coś innego niż kafelki czy parkiet
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 107351 Napisanych postów 379931 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1716266
lukasz_g_81
lodzianin1

I gdzie bujesz ta insulinówką? W bark ? Udo?

Nogi, po normalnych inj zawsze 3 dni kulawy chodzilem
Teraz lekki dyskomfort i bije co dzień

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 180 Napisanych postów 237 Wiek 27 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 2562
a jaką igłą lecicie?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

swieta
Polecane artykuły