Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 4958038

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1240 Napisanych postów 2043 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54754
Piękny/młody
Różne strategie biznesowe . Wycenić drogo normalny lab z tradycyjnymi stężeniami typu 200-250 i tłumaczyć że to marka premium , wycenić " normalnie " lab i nie szukać sztuczek na nabicie klienta albo wycenić w miarę normalnie lab o wysokich stężeniach jako zabieg marketingowy najczęściej bo realnie średnio co się potwierdza. Przykłady namacalne każdej z grup Andro , panax , po części monster ( poczekam na wyniki mix450)

Kolejność przykładów i firm widzę że się zbiega

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 573 Napisanych postów 1290 Wiek 40 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 27017
I co czujesz różnice między dose ? Bo ja nie widzę różnicy z droższymi a inne nawet droższe odczuwałem słabiej

Dugi

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1240 Napisanych postów 2043 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54754
Ja nie odczułem różnicy z przejścia z apteki do undera w takiej samej dawce xDDD nie sądzę żeby nawet te 50mg na 1ml było odczuwalne, no chyba że leci się po 1/2g ;)

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 573 Napisanych postów 1290 Wiek 40 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 27017
Ja pytałem o dose. Bo to że ktoś kupuje drożej nie znaczy że kupuje coś lepszego
2

Dugi

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Proch z chin jest tak tani że cała reszta to otoczka i marża;)
1

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 257 Napisanych postów 825 Wiek 40 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 10556
LevelPl
Piękny/młody
Różne strategie biznesowe . Wycenić drogo normalny lab z tradycyjnymi stężeniami typu 200-250 i tłumaczyć że to marka premium , wycenić " normalnie " lab i nie szukać sztuczek na nabicie klienta albo wycenić w miarę normalnie lab o wysokich stężeniach jako zabieg marketingowy najczęściej bo realnie średnio co się potwierdza. Przykłady namacalne każdej z grup Andro , panax , po części monster ( poczekam na wyniki mix450)

Kolejność przykładów i firm widzę że się zbiega

Zbieżność celowa...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Więc kupujcie testujcue i sami wyciągnijcie wnioski co jak działa i czy warto płacić więcej
5

Dugi

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1112 Napisanych postów 19836 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 162922
LevelPl

Ten z metalami ciężkimi na pewno

Proch też jest tańszy i droższy
Możesz wziąć czystszy surowiec ale i kupić po taniości odpady
Chińczyk sprzeda i taki i taki
A później wysyfia nas a niby dawki te same ale tylko firma inna itd

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
ziki2000
LevelPl

Ten z metalami ciężkimi na pewno

Proch też jest tańszy i droższy
Możesz wziąć czystszy surowiec ale i kupić po taniości odpady
Chińczyk sprzeda i taki i taki
A później wysyfia nas a niby dawki te same ale tylko firma inna itd

Nadal cena w przeliczeniu na flakon to parę złotych ;)

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4755 Napisanych postów 5700 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 52848
MT2 z Hyper Labs sprawdzony na mojej, działa. Mam jeszcze tirzę z tego labu, to dam znać czy klepie, bo cena fajna.
3
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Spalanie
Polecane artykuły